Stajling Carle Bruni vas bo prepričal, da preizkusite ta priljubljen modni trend

24. 1. 2022
Stajling Carle Bruni vas bo prepričal, da preizkusite ta priljubljen modni trend (foto: Profimedia)
Profimedia

Pohvala videzu Carle Bruni, palazzo hlače + enostaven top za sproščen in šik slog, ki se ga to zimo nikakor ne naveličamo.

Čudovita fotografija, ki jo je treba uokviriti, videz (s palazzo hlačami), ki ga bomo v tej sezoni (ponovno) oboževali: očarljiv slog Carle Bruni postavlja temelje za sestavo zelo veljavne casual šik garderobe, ki črpa iz dinamike njenega življenja in njene umetniške kariere. Po premoru, tudi zaradi širjenja koronavirusa, se Carla Bruni vrača na koncert in otvoritveno turnejo 2022, na kateri bo na turneji z novim glasbenim albumom, ki ga je produciral Albin de la Simone in je izšel lani 9. oktobra. Tako je neposredno iz foruma Grimaldi v Monaku na svojem Instagram profilu delila fotografijo, ki nas popelje v zakulisje odra 7. januarja 2022: na fotografiji izstopajo palazzo hlače videza Carle Bruni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Fotografija, ki jo je posnel umetniški vodja Stéphane Jarny, prikazuje Carlo Bruni lepo in naravno pri 54 letih. V njenem nasmehu, v razmršenih laseh in v preprostosti njene obleke je vsa sreča umetnice, ki se vrača na oder in je navdušena, da lahko spet pozdravi svoje občinstvo. Prav tam, v središču pozornosti, smo ujeli lekcijo sloga in izbrali palazzo hlače Carle Bruni za modni trend zime 2022: tako kot tok njenih skladb, tako njene hlače dajejo ženstvenost v popolni preprostosti, tokrat v kroju, ki je bil vedno lahko ljubljen v vsem svojem bistvu. Pas je visok, hlačnica pa imajo spredaj rob, in kjer bi si kdo morda zamislil široko belo srajco ali suknjič, je Carla Bruni pokazala naklonjenost pragmatičnosti in konkretnosti: to je majica, ki jo Carla nosi skupaj s svojimi palazzo hlačami, ki zapečati videz ton na ton.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Cindy Crawford z novo mladostno pričesko videti vsaj 10 let mlajša

Priporočamo tudi: Pozabite na ravne lase, Maja Keuc - Amaya je pokazala, kako leta 2022 nositi kodre