Horoskop: Kakšne prijateljice so ženske, rojene v ognjenih znamenjih?

Prijateljice, rojene v ognjenih znamenjih so vedno navdušene posameznice, ki so zelo zagnane, samozavestne in zabavne. Na vseh področjih delovanja so zelo direktne in poštene. Ovnica, levinja in strelka obožujejo svobodo in podpirajo svobodno izražanje. Hrepenijo po pozornosti in hvaležnosti ter ne prenesejo ignorance in kompliciranja.

Spirituelle, 14. 10. 2022
Horoskop: Kakšne prijateljice so ženske, rojene v ognjenih znamenjih? - Foto: Profimedia

Delujejo kot navdihujoče prijateljice, ki znajo motivirati in spodbujati druge. Pozitivna naravnanost jim omogoča, da imajo velik krog prijateljev,  pripravljene so deliti svoj čas, energijo in sredstva z vsemi, ki morda potrebujejo njihovo pomoč.  Njihovo pretirano zaupanje v lastne sposobnosti je tisto, česar bi se morale druge ženske od njih naučiti. Notranja svetloba prijateljice, rojene v ognjenem znamenju je intenzivna ter silovita, močno zasije, kar spodbuja njeno željo, da se hitro in odločno usmeri k doseganju svojih ciljev. Do uspeha zna pomagati tudi drugim, saj nikoli ne stoka, se ne pritožuje in vedno najde v vsaki negativni situaciji nekaj pozitivnega.

OVNICA

Čeprav prijateljica ovnica ne mara kompromisov, je lahko odličen diplomat. Vedno vam bo povedala, kaj misli. Včasih resnice ni enostavno slišati, vendar se ovnica s tem ne strinja, saj je to prijateljica, ki vam bo vedno direktno povedala svoje mnenje, tudi če vas bo skritizirala. Rada ohranja resničnost, zato vas varuje pred napakami, nerealnimi cilji in stokanjem brez razloga. Ovnica je oseba, ki jo želite imeti ob sebi, ko se znajdete v težki situaciji, saj vas bo opomnila, da bo na koncu vse tako kot mora biti. Je najbolj odločna oseba, kar jih boste kdaj srečali, vedno vztraja do konca, tudi če boste želeli odnehati, vas bo prepričala, da nadaljujete. Svoj čas vlaga v ljudi in stvari, ki jih ima rada, zato je vedno nasmejana, tudi njen optimizem je nalezljiv. Rada živi na robu, zato lahko v njeni družbi doživite nepozabno dogodivščino.

LEVINJA

Levinja se zelo rada druži s prijatelji, ki jim lahko popolnoma zaupa. Kljub njenemu občasnemu egocentričnemu obnašanju je to prijateljica, ki bo ostala prisotna skozi življenje. Z njo vam nikoli ne bo dolgčas. Je zelo zagnana in odločna, kar se odraža v njeni sposobnosti, da se druži in sodeluje s komer koli. Levinja rada dokazuje naklonjenost z obdarovanjem, zato vas bo zagotovo večkrat presenetila s kakšnim darilcem. Osebnih odnosov ne jemlje zlahka, zato potrebuje več časa, da prijatelje spusti popolnoma blizu. Spontanost je njena glavna vrlina, rada raziskuje s prijatelji in se kdaj z njimi poda tudi v neznano. Če se pojavi kakšen zaplet, levinja le zamahne z roko in se nasmeji.

STRELKA

Strelka je zvesta in sočutna prijateljica, ob kateri ves čas čutite, da vas podpira. Rada se zabava, ne glede na to, da jo morda doma na mizi čaka gora neopravljenega dela. To je prijateljica, ki ne sedi na lovorikah, ampak je zazrta v lepšo prihodnost. Nenehno si prizadeva, da bi vas spoznala na globlji ravni in razumela vsa vaša stališča, tudi tista, ki so na prvi pogled nejasna. Strelka je velik je optimist, ki gre vedno naprej, preko vseh ovir in nenehno išče načine za izboljšanje, tako pri sebi, kot tudi pri prijateljih.  Če imate slab dan, boste ob njeni dozi humorja pozabili, da je šlo karkoli narobe. Njena osebnost vas bo osvobodila bremen ter dvomov in vas spomnila, kakšen je občutek, ko počnete, kar si želite. Strelka je prava zaščitnica, ki ščiti ranjene in razočarane. Spremlja jo še ena dobra lastnost, in sicer da vedno najde iznajdljivo rešitev za vsako zadevo ali situacijo.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zala Djuric na predpremieri filma Dedek gre na jug nosila osupljivo in izvirno kreacijo slovenske oblikovalke

Priporočamo tudi: Meghan Markle se je sprla s kraljevo družino, ker je očitno želela biti "kraljica" družine

Najbolj brano