Meghan Markle se je sprla s kraljevo družino, ker je očitno želela biti "kraljica" družine

"Mislim, da je prišlo do kulturnih in osebnostnih spopadov, vendar mislim, da je Meghan na koncu želela biti kraljica."

Meghan Markle se je sprla s kraljevo družino, ker je očitno želela biti "kraljica" družine - Foto: Profimedia

Danes v rubriki Govorice in ugibanja o Meghan Markle kraljevski strokovnjak trdi, da je bil vzrok njene drame v kraljevi družini Meghanino prepričanje, da bo postala "kraljica" kraljeve družine. Meghanino domnevno obnašanje kot "čebelje kraljice" je očitno pripeljalo do "osebnostnih spopadov" med njo in člani njenega osebja.

V intervjuju za oddajo The Royal Beat televizije True Royalty TV je kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl pojasnila, da je bil Meghanin delovni slog precej intenziven.

"Mislim, da dejstvo, da je [Meghan] elektronska sporočila pošiljala zgodaj zjutraj, pravzaprav ni predstavljalo velikega problema, saj bo [kralj] elektronska sporočila pošiljal tudi pozno v noč," je dejala Nicholl (po The Mirror). "Toda ljudje, s katerimi sem se pogovarjal, med katerimi jih je veliko delalo za Susseške, so razumeli, da je zlasti Meghan želela, da se vse opravi takoj."

Na žalost v kraljevem svetu stvari ne potekajo tako, kar je po Nichollovih besedah povzročilo omenjene spopade med Meghan in drugimi v palači in kraljevi družini.

"Pričakovala je, da bo z elektronskimi sporočili ob zori takojšnja, da se ji bo porodila zamisel in jo bo želela uresničiti do naslednjega dne, ni pa razumela, da palača deluje drugače," je dodal Nicholl. "Mislim, da je prišlo do kulturnih in osebnostnih spopadov, vendar mislim, da je Meghan na koncu želela biti kraljica."

Nichollova odločitev, da se izreče o Meghaninih domnevnih željah po kraljici čebelici, je prišla ob trditvah, da je Meghan želela biti tudi "Queen Bey" v svojem novem domu.

"Mislim, da je Meghan mislila, da bo postala Beyoncé Združenega kraljestva. Če bi bila del kraljeve družine, bi ji to omogočilo," je dejal kraljevi vir, kot je v svoji novi knjigi Courtiers (Dvorjani) zapisal avtor Valentine Low: Skrita moč v ozadju krone. "Medtem je ugotovila, da je toliko pravil, ki so tako smešna, da ne more početi niti stvari, ki jih lahko počne kot zasebnik, kar je težko."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če vam mokasini niso všeč, morate poskusiti te jesenske čevlje: Katie Holmes navdušila v popolni jesenski kombinaciji

Priporočamo tudi: Bella Hadid v modo vrača ta kontroverzni modni dodatek iz leta 2000

Najbolj brano