Zala Djuric na predpremieri filma Dedek gre na jug nosila osupljivo in izvirno kreacijo slovenske oblikovalke

26-letna Zala Djuric se je predpremiere fima Dedek gre na jug udeležila v osupljivi kreaciji izpod rok slovenske oblikovalke. Izbrala je bel videz od glave do pet z izrazito morskim navdihom.

Zala Djuric na predpremieri filma Dedek gre na jug nosila osupljivo in izvirno kreacijo slovenske oblikovalke - Foto: Katja Goljat

V Cankarjevem domu se je odvila  slavnostna predpremiera igranega celovečernega filma Dedek gre na jug režiserja Vincija Voguea Anžlovarja, ki je poskrbel tudi za montažo filma.

V filmu nastopajo Vlado Novak, Boris Cavazza in Zala Djuric, Maruša Majer, Nenad Tokalić, Jonas Žnidaršič, Ksenija Mišić in Timon Šturbej ter drugi. Občinstvo je film v razprodani dvorani nagradilo z bučnim in dolgim aplavzom.

Veliko pozornost je nedvomno pritegnila mlada igralka Zala Djuric, tako z njeno igro kot videzom, s katerim je navdušila še pred predvajanjem filma.

Svoj videz je poimenovala Venera v krznu

Obiskovalci niso mogli prezreti čudovite kreacije, ki jo je Zala ob tej svečani priložnosti nosila. Razkrila je, da je imela na sebi kreacijo oblikovalke Nine Žnidaršič, ki deluje pod znamko NINARA. Nad belim hlačnim kostimom s številnimi morskimi aplikacijami na hlačnicah in suknjiču, se je Zala navdušila že na letošnjem Ljubljanskem tednu mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Žnidaršič (@ninaraofficial)

"Kreacijo sem opazila na tednu mode in sem jo enkrat želela nositi. Tako mi je bila všeč, da sem Nino prosila, ali mi jo posodi za ta večer, in je privolila."

Celotnemu videzu je dodala umetno krzneno jakno in sebe poimenovala "Venus in fur" oziroma, kot je dejala, Venera, ovita v krzno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Je Zala že oddana?

Šušlja se, da se je Zala prejšnji mesec poročila. Na slavnostnem dogodku je nosila več prstanov, kar je seveda pritegnilo našo pozornost in drznili smo si jo vprašati, ali je kateri od njih poročni.

"Tukaj se vzdržim vseh komentarjev, tako kot vedno, kar se tiče zasebnega življenja," je odvrnila. Glede na to, da se je premiere udeležil njen izbranec, s katerim sta v prvi vrsti sedela skupaj, smo takoj opazili, da na levem prstancu nosi prstan. Kot kaže, je za njima že eden najlepših trenutkov v njunem življenju. Čestitke!

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Katja Goljat

Preberite še: Palača se zgraža nad novim napovednikom za serijo "The Crown" in si pridadeva, "da bi zaščitila" kralja Charlesa

Priporočamo tudi: Dieta dolgoživosti, ki omogoča zdravo hujšanje: Prehranski program za daljše življenje in dobro zdravje

Najbolj brano