Palača se zgraža nad novim napovednikom za serijo "The Crown" in si prizadeva, "da bi zaščitila" kralja Charlesa

Charlesov prijatelj je oddajo serijo za "izkoriščevalsko". 

Palača se zgraža nad novim napovednikom za serijo "The Crown" in si prizadeva, "da bi zaščitila" kralja Charlesa - Foto: Profimedia

V Buckinghamski palači so menda precej zaskrbljeni zaradi prihajajoče sezone serije The Crown, v kateri bo prikazana "popolna vojna" med tedanjim princem Charlesom in princeso Diano. Telegraph poroča, da je palača "zaščitila" Charlesov ugled pred začetkom sezone in ugotavlja, da čas "ne bi mogel biti slabši", saj bo serija na sporedu le dva meseca po začetku njegovega vladanja.

In očitno je to novi posnetek iz serije The Crown, zaradi katerega so vsi na trnih:

Kraljev vir je za The Telegraph povedal, da je The Crown "drama in ne dokumentarec", kraljev prijatelj pa je oddajo označil za "izkoriščevalsko" in dejal, da Netflix "brez zadržkov krni ugled ljudi", ter dodal: "Ljudje pozabljajo, da so v središču tega resnična človeška bitja in življenja."

Netflix se je odločil, da zaradi kraljičine smrti ne bo odložil izdaje pete sezone, ki bo očitno zajemala leto 1992 - za kraljico še posebej težko leto, ko sta se končala zakona princa Charlesa in princa Andrewa, princesa Anne pa se je ločila od svojega takratnega moža Marka Phillipsa. Poleg tega bosta v oddajo vključena intervju princese Diane za Panoramo (ki je bil pridobljen na neetičen način) in intervju princa Charlesa, v katerem je priznal, da je varal.

Po navedbah Telegrafovega vira "boste videli kralja in kraljico soprogo na državnih poslih v Združenem kraljestvu in tujini, ljudje pa bodo imeli več priložnosti primerjati resnične ljudi z izmišljenimi, ki jih vidijo v oddaji The Crown. V preteklosti nista bila toliko pokrita, zato so v tem smislu ljudje težje  primerjali dramo z resničnostjo."

Serija The Crown bo izšla 9. novembra, princa Charlesa pa igra Dominic West, medtem ko Elizabeth Debicki prevzema vlogo princese Diane.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pričeska Kate Middleton je nedvomno najbolj šik vsakdanji videz jeseni 2022

Priporočamo tudi: Meghanini pomočniki so jo zaradi njenega zahtevnega vedenja označili za "narcistično sociopatko" in si nadeli ime "Sussex Survivors Club", trdi nova knjiga

Najbolj brano