Horoskop: Kako izkoristiti obdobje Sonca v devici glede na vaše nebesno znamenje?

Obdobje Sonca v devici je čas, ko se zresnimo, začnemo bolj produktivno delovati in čas, v katerem se odločimo, kaj bomo storili s svojim življenjem. 

Horoskop: Kako izkoristiti obdobje Sonca v devici glede na vaše nebesno znamenje? - Foto: Profimedia

Sanje se lahko z vloženim trudom in zaupanjem manifestirajo v realnost. Na področju dela in denarja postajamo vse bolj odgovorni. Kako pa bo Sonce v znamenju device vplivalo na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni?

OVNICA

Najbolj pomembna zadeva v obdobju Sonca v devici bo naporno delo, ki prinaša dobre finančne rezultate. Pospravite svoj kaos, organizirajte se in presenečeni boste, kako enostavno bo postalo vaše življenje. Dosegli boste uspeh, zlasti pri nalogah, ki so vam onemogočale, da jih dokončate. Z zdravstvenega vidika boste opazili izboljšanje počutja. Zagotovili si boste vrhunsko zmogljivost, saj boste veliko bolj dosledni kot običajno. 

BIKICA

Bikice, v obdobju device bo pomembno spoznati, kako se naučiti ljubiti delo, ki ga opravljate. Tudi če delate najbolj dolgočasno, vsakdanje delo na svetu, lahko vnesete nekaj svojega in dosežete rezultate, na katere boste ponosni. Vpliv se bo dotaknil področij, ki so povezana z izobrazbo, ljubezenskimi odnosi, modrostjo ter poslovnimi odnosi. Ujeli boste številne izzive pri sprejemanju pomembnih odločitev, posledično pa se lahko poveča raven stresa.

DVOJČICA

Dvojčice, sedaj bo zelo pomembno, da se posvetite svojim odnosom in jih negujete v pravi smeri. Zaradi notranjih napetosti in močne želje po ugajanju se lahko pojavijo različne zdravstvene in duševne težave. Povečala se bo psihična obremenitev. V družinskem življenju se pripravite na nemirno okolje, polno kritike in zoprnih opazk. Skušajte dosledno skrbeti za svoje zdravje, sicer bodo težave še posebej v zvezi s kožo in prebavili točka, ki vas bo ustavljala pred napredkom.

RAKICA

Praktična, resna narava tega vpliva vam bo pomagala uravnotežiti čustvena, muhasta nagnjenja in sedaj lahko končno brez velikega napora najdete občutek ravnovesja. Razmišljali boste bolj jasno, zato  boste lažje izražali svoje misli in občutke. Vpliv vam bo s tem, da vam dodaja pogum pomagal napredovati v karieri. Vaš trud bo prepoznan po trdem delu in učinkovitosti pri delu. V tem obdobju boste lahko rešili finančne težave. 

LEVINJA

Levinje, sprijaznite se, da ne boste več v središču pozornosti. Čas je, da se osredotočite nase in se vrnete na delo. Čeprav boste bolj produktivne, vaš trud morda ne bo opažen, za nagrado se boste morali tokrat boriti. Priporočljivo je, da v tem obdobju vsako odločitev pretehtate in nato sprejmete, med pogovori pazite, da ne prestopite meje dobrega okusa. Tudi v kočljivih situacijah skušajte ostati čim bolj mirni in ne uporabljajte ostrih besed. Nagnjeni boste k težavam s prebavili. 

DEVICA

Device, sedaj je čas, da zasijete. Vprašajte se, katere velike posle, projekte ali odnose želite izpopolniti in uspelo vam bo to, za kar ste se nekaj mesecev trudili. Osredotočite se nase in na svoje talente. Trdo delajte, dajte vse od sebe, šele nato se prepustite bolj prijetnim rečem. Pritegnile vas bodo informacije o osebnosti, fizičnemu videzu in duši. Prihaja nekaj egoizma, kar lahko vpliva na odnose z ljubljenimi. Kar zadeva finančno področje, bodite izjemno previdni, preden se spustite v večje transakcije.

TEHTNICA

Tehtnice, akcija vam ne bo odgovarjala, delovati boste želeli v miru in tišini. Ne iščite v tem obdobju nove službe, prav tako se ne podajajte v spoznavanje novih ljudi, saj boste preveč zaposleni s preteklimi zadevami, ki jih bo sedaj lažje popeljati do konca. Priporočljivo je, da ste zelo pozorni na svoje zdravje in ga ne jemljite za samoumevnega. Bodite pozorni v medsebojnih odnosih, saj boste večkrat tarča raznih spletk. Opravljanje vas vodi le v konflikte.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke, preživljate čas s prijatelji, navezujete nove stike in se pri tem zabavajte. Energija Sonca v devici od vas se zahteva, da k svojemu družabnemu življenju pristopite z bolj praktičnega vidika. Če imate strupene prijatelje ali situacije, ki niso preveč pozitivne, je zdaj čas, da jih odrežete. Pripravite se, saj prihaja več sprememb, ki vas bodo najprej prestrašile, nato pa navdušile s svojo vsebino. Na področju financ se bodo viri dohodka razširili in denar boste služili lažje kot v preteklem obdobju. 

STRELKA

Vse oči bodo na področju kariere uprte v vas. Pomembno je, da ste na delovnem mestu urejeni, pozorni in prisotni, saj vas čaka veliko dela. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ki vas bodo ves čas po tihem obremenjevale, raje dajte vse od sebe in prejeli boste vsa priznanja in nagrade, ki si jih zaslužite. Če vas že dlje časa mučijo zdravstvene težave, vam bo vpliv pomagal premagati te težave. Posledično boste lahko svobodno uživali v zdravem in srečnem življenju.

KOZOROGINJA

Čas je da se sprostite, ter da prenehate s svojo trmo in visokimi standardi. Poslušajte druge, bodite prilagodljivi in odprti za različna mnenja. Usmerili se boste k širjenju perspektiv, zato je pomembno, da se povežete z različnimi ljudmi in se od njih učite. Na področju medsebojnih odnosov pričakujte nekaj vzponov in padcev. Bodite bolj zbrani ter osredotočeni na bistvo. Zaščititi bi se morali pred stresom, hkrati pa skrbeti za dobro počutje, s pomočjo gibanja ter zdrave prehrane.

VODNARKA

Vodnarke, obdobje bo namenjeno globokemu delovanju in stiku s svojimi občutki, kar še posebej velja za področje odnosov. Veliko lažje se bo osredotočiti na čustveno plat in jo razkriti. Področje, ki vas bo prav tako pritegnilo je duhovnost. Podali se boste v reševanje ovir, saj se boste morali soočiti s številnimi nesoglasji. Moč in ego vam lahko ob nepravilni uporabi povzročita veliko težav, zato se spretno izognite kakršnemu koli sporu. Pozorni bodite, da ne zapravite več kot si lahko privoščite.

RIBICA

Veliko lažje se boste razumeli z ljudmi, sodelovali s sodelavci in se povezovali z novimi obrazi. Razmišljanje bo logično, karkoli boste počeli, boste bolj produktivni in iznajdljivi. Stavili boste na red in resnico, znali se boste tudi boriti na bolj bojevit način. Na področju zdravja se lahko pojavijo bolečine v trebuhu, glavoboli, prebavne motnje, ter psihične težave. Naredite si skrben urnik in se ga skušajte držati, tako glede dela, kot tudi glede prehrane in športnih dejavnosti. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Demi Moore zapeljiva v najbolj priljubljenih kopalkah tega poletja. Poglejte, kako jih je kombinirala

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene in knez Albert počitnice preživljata ločeno? Govorice o ločitvi spet vse glasnejše

Najbolj brano