Demi Moore zapeljiva v najbolj priljubljenih kopalkah tega poletja. Poglejte, kako jih je kombinirala

Igralka je preproste bikinke kombinirala s klasično srajco in ustvarila pisan sončni videz.

Demi Moore zapeljiva v najbolj priljubljenih kopalkah tega poletja. Poglejte, kako jih je kombinirala - Foto: Profimedia

Medtem ko številni modni navdušenci začenjajo z neizogibno menjavo garderobe, ki pride s poznim avgustom, nekateri morda raje uživajo v zadnjih poletnih dneh v lahkotni obleki ali kopalkah. Zdi se, da so to misel ponovili vsi zvezdniki, ki so v zadnjem trenutku uživali na francoski rivieri ali italijanski obali. Kourtney Kardashian in Selena Gomez sta na primer pred kratkim na Instagramu delili svoj videz v kopalkah. K temu seznamu poletnega stanja duha se je pridružila tudi Demi Moore, katere vroča fotografija rožnatega bikinija je vse takoj opomnila, da imate še nekaj tednov časa, da se še zadnjič odpravite na plažo ali bazen, preden pride jesen.

Igralka je na dan s prijatelji na jahti oblekla svetlo rožnate kopalke. Čeprav je bila obleka v drznem odtenku, je bil celoten občutek zaradi minimalističnega kroja klasičen in uravnotežen. (Upoštevajte, da ni izrezov ali drugih motečih okraskov, ki so to sezono prevladovali pri modelih kopalk.) Igralka je celotnemu videzu dodala še en barvni poudarek, saj je čez kopalke oblekla srajco z gumbi v gorčični barvi. Dodatna plast ni le dodala igrivega kontrasta njeni dnevni obleki na ladji, ampak je zvezdnici zagotovila tudi dodatno zaščito pred soncem in nekaj toplote zaradi oceanskega vetra. Za zaključek je dodala še sončna očala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Preberite tudi: Demi Moore je sita kopalk, ki komaj kaj pokrijejo: Letos izbira čudovite kopalke, popolne za ženske nad 50 let

Demi Moore še nikoli ni imela tako dolgih las: Čudovita pričeska tudi za ženske nad 50 let

Demi Moore je z dvobarvno kombinacijo dobila tudi lekcijo o kombiniranju nepričakovanih odtenkov - ne tako zelo subtilen modni trik, ki je prisoten povsod. Če si na primer ogledate ulične stajlinge s tedna mode v Kopenhagnu, boste verjetno presenečeni, kako so obiskovalci kreativno kombinirali različne barve.

Modni ulični slog s tedna mode v Kopenhagnu: Oglejte si najbolj kul kombinacije fashionistk v danski prestolnici mode

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jeseni se v modo vrača ta priljubljen trend kavbojk iz 80-ih

Priporočamo tudi: Priyanka Chopra nas je očarala v večernem stajlingu

Najbolj brano