Monaška princesa Charlene in knez Albert počitnice preživljata ločeno? Govorice o ločitvi spet vse glasnejše

Medtem ko je vladar z dvojčkoma na Korziki, o Charlene ni več nobenih novic.

Monaška princesa Charlene in knez Albert počitnice preživljata ločeno? Govorice o ločitvi spet vse glasnejše - Foto: Profimedia

Zdelo se je, da se je vrnila in ostala, namesto tega pa je Charlène spet izginila z radarja. Po nekaj javnih nastopih, kot so ponovno odprtje nedavno obnovljene palače v Monaku, proslava za monaški Rdeči križ, obisk papeža Frančiška in kratek nastop v centru za starejše v kneževini, je žalostna princesa preskočila poletno srečanje z možem Albertom, ki je z dvojčkoma sam odšel na krov svoje jahte GabJac (iz začetnic otroških imen) in je zdaj mirno zasidrana ob Korziki. Ločene počitnice za Grimaldijeve, kjer se kljub Albertovim rednim zanikanjem spet pojavljajo govorice o krizi.

Preberite tudi: Monaška princesa Charlene in knez Albert kmalu pričakujeta tretjega otroka?

Rumena obleka monaške princese Charlène je poosebljena kraljevska eleganca poletja 2022

Na fotografijah, ki jih je objavil tednik Chi, je princ zaposlen s postavljanjem mize, kuhanjem in zabavo otrok. Na straneh spletk pa se že pojavljajo govorice o domnevni pogodbi v vrednosti 12 milijonov evrov, ki naj bi jo Charlene podpisala, da bi ostala v Monaku in se tako izognila burni ločitvi. Albert bi bil pripravljen podpisati velikodušnega čeka, da bi utišal govorice in se izognil škandalu, vendar je jasno, da posnetki, ukradeni na njegovi jahti, ponovno odpirajo vprašanje, ki nikoli ni bilo zares rešeno.

Princesino neskončno čakanje pred vrnitvijo iz Južne Afrike, njen takojšnji odhod na skrivnostno švicarsko kliniko in nato bivanje v Roc Agelu, podeželski vili, obdani z zelenjem, ki jo skorajda izolira, kljub njenemu slabemu zdravstvenemu stanju vzbujajo med opazovalci in podložniki milo rečeno zmedenost. A fotografije, na katerih sta si konec junija na Norveškem izmenjala poljub, niso bile dovolj. Redki prikazi naklonjenosti so se vedno izkazali za prisiljene zaradi okolice, podobno kot Charlenini nasmehi, ki so bili vedno preveč zrežirani, da bi se zdeli izraz pristne sreče. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolje prodajana črna obleka v H&M-ju ta hip, ki vas bo rešila v vsaki modni zagati preostanka tega poletja

Priporočamo tudi: V modo se vračajo ikonične hlače Jackie Kennedy, ki so poosebljena poletna eleganca

Najbolj brano