Astrologi opozarjajo: Najbolj nesrečen dan v letu 2023 za vaše nebesno znamenje

Zapomnite si ta datum!

Astrologi opozarjajo: Najbolj nesrečen dan v letu 2023 za vaše nebesno znamenje - Foto: Profimedia

Astrologija nas vodi skozi najbolj turbulentne trenutke – lahko vam pove, kdaj je najboljši čas za ukrepanje in kdaj se ustaviti in razmisliti. Zvezde lahko glede na položaj planetov, ki vam takrat ne bodo naklonjeni, razkrijejo tudi, kateri bo najbolj nesrečen dan v letu 2023 za vaše astrološko znamenje.

V astrologiji nekateri planeti nosijo različne energije – in nekateri so manj prijazni od drugih. Saturn, na primer, je zlobni planet, ki nas ponavadi nauči vseh težkih lekcij v življenju. Njegovo retrogradno obdobje od 17. junija do 4. novembra 2023 bo verjetno grozljivo za vse.

Ne spreglejte:

Težke tranzite bosta imela tudi Pluton in Uran, planeta, ki predstavljata temno stran življenja in nenadne pretrese ter lahko nakazujeta ostre spremembe in lahko poudarita naše skrite strahove.

Oven: 3. november 2023

Venera (planet ljubezni) se sooča z Neptunom (planet brezupnih romantikov). Na površje lahko pridejo konflikti in zmeda v odnosih, ki jih bo retrogradni Saturn še okrepil. Na koncu se boste prisiljeni naučiti, kako lahko zanikanje ovira vašo osebno rast. V ljubezenskem življenju boste pred izzivom, da se soočite z resnico.

Bik: 5. maj 2023

Z intenzivnim luninim mrkom v vašem sestrskem znamenju, Škorpijonu, lahko pridejo na dan težke resnice o vaših odnosih. Slabe navade boste zdaj lažje opazili, kar vas bo prisililo k pomembnim odločitvam s partnerjem. Ta mrk bi lahko končno zaprl vrata nečemu, kar naj bi se končalo. Vendar ne pozabite: konci prinašajo nove začetke.

Dvojčka: 16. maj 2023

Jupiter potuje skozi vašo intenzivno 12. hišo, kar vas bo potisnilo v osamo in poudarilo vaše slabe lastnosti. To je pravi čas za razmislek, vendar bodite pripravljeni soočiti se s stvarmi, ki ste jih morda potlačili. Potrebovali boste veliko ozdravitev – in dobili boste podporo, ki jo potrebujete, tako da se odprete drugim. Obrnite se na ljubljene ali terapevta.

Rak: 17. julij 2023

Težak dan za družinsko življenje. Osredotočite se na to, da se znebite negativnosti, ki vas moti. V redu je biti sentimentalen, vendar naj vas ta čustvena navezanost ne zadrži. Možno je, da boste dobili nekaj nepričakovanih odgovornosti. Ustvarite meje in se jih držite. Če se želite spoprijeti s stisko, se za oporo zanesite na družino.

Lev: 29. september 2023

Polna luna v ovnu bo povzročila, da bodo stvari, ki ste jih nekoč skrivali, spet prišle na dan. Bodite pozorni na svoje ljubezenske odnose. Venera, planet ljubezni, bo takrat ustvarila dovolj prostora za velika presenečenja, na katera morda še niste pripravljeni. Če ste samski, bodite iskreni do sebe; če ste v zvezi, vas čaka težek pogovor.

Devica: 5. oktober 2023

Retrogradna Venera se giblje skozi vašo 12. hišo podzavesti, zaradi česar ste obtičali v svoji glavi. Ker Merkur postavlja finančne zadeve v ospredje, se morda sprašujete, kaj zares cenite. Izogibajte se samoizolaciji, vendar je lahko dobra ideja, da razmislite in se osredotočite na to, kaj morate sprostiti, da napredujete – in pazite, kam gre vaš denar.

Tehtnica: 17. julij 2023

Izzivi, s katerimi se soočate, bodo karmični – ko se boste poskušali sprijazniti s tem, kdo želite biti. Samorefleksija je ključna; vodenje dnevnika vam lahko pomaga, da se spoprimete s tem, kar si resnično želite. Toda poskušajte stvari ne jemati osebno – ker se takrat začne vaša pot samozdravljenja, ki vam bo omogočila, da premaknete blokade, ki so vas leta zadrževale. Če prosite druge za podporo, vam lahko pomaga.

Škorpijon: 23. marec 2023

Vaš izmuzljivi domači planet bo šel skozi vaše zasebno življenje in prinesel vprašanja doma in prednikov. Lahko se prepirate z družinskimi člani. Samo čas lahko pozdravi konflikte. Morda boste morali zapustiti nekoga, ki vam ni več zvest.

Strelec: 2. oktober 2023

Retrogradna Venera vas bo prisilila, da se sprijaznite z omejitvami, ki ste si jih postavili sami. Merkur bo v nasprotju z Neptunom, planetom sanj, kar bo okrepilo globoke strahove glede tega, kako vas javnost dojema. Druga možnost je, da ste zmedeni glede svoje kariere ali se počutite, kot da ste v mirovanju. Med tem tranzitom ne sprejemajte prenagljenih odločitev.

Kozorog: 27. marec 2023

Vaš naravno praktičen način razmišljanja bo pod izzivom. Lahko se ujamete v zablode, ki ste si jih vsilili sami, zato se morate zavedati, kaj se v resnici dogaja. Občutki niso vedno dejstva. V vaših prijateljstvih se pojavljajo nesoglasja. Nekatere ljudi lahko pustite v svojem ožjem krogu. Težko bo, a nova skupina prijateljev bo bolj v skladu s tem, kje v življenju ste.

Vodnar: 28. oktober 2023

Intenziven lunin mrk v ovnu bo izzval vaša prepričanja. Bodite previdni s temperamentom – način vašega odziva ima lahko posledice za vašo javno podobo. Ta močan mrk vam bo odprl oči za stvari, ki jih pri nekaterih svojih prijateljih niste nikoli opazili in vam niso všeč. Postaviti boste morali nove meje in se znebiti ljudi, ki so preveč odvisni od vas.

Ribi: 27. marec 2023

Ko planet discipline in ljubezni potuje v vašo hišo, lahko pričakujete, da se boste soočili s svojo temnejšo stranjo. Ta tranzit vas bo prisilil, da se vrnete na zemljo in se znebite zablod in strupene pozitivnosti. Bodite nežni do sebe. S Saturnom, ki se giblje skozi vaše znamenje, boste kmalu dobili pospešen tečaj pri postavljanju meja. V naslednjih treh letih bo veliko lekcij o ugajanju ljudem, soodvisnosti in učenju reči ne.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Astrološka znamenja, ki jih čaka izjemno leto 2023, in znamenja, ki v letošnjem letu ne bodo imela sreče

Priporočamo tudi:Napitek, ki ga pijte vsak večer pred spanjem, da boste bolj zdravi: Blagodejni in poživljajoči eliksir poskrbi, da boste v najboljši formi

Najbolj brano