Pika Zrim: "Pri dvajsetih letih nikoli več ne bi imela resnega fanta in bila brez prijateljic."

15. 9. 2022
Pika Zrim: "Pri dvajsetih letih nikoli več ne bi imela resnega fanta in bila brez prijateljic." (foto: Elle / Danijel Čančarević)
Elle / Danijel Čančarević

Tokrat v ELLE podkastu gostimo Piko Zrim, ki pravi, da jo strast do mode spremlja že od mladih nog. Lahko bi rekli, da tudi njena izostrena žilica za estetiko, ki s prvo tvori izvrsten par. Urednica spletnega mesta Citylife, modna poznavalka, žena, mama, babica in še več je izoblikovana osebnost ter posledično tudi jasna pri svojih odgovorih na zastavljena vprašanja.

Poslušate nas lahko tudi na:
APPPLE PODCASTS Ι SPOTIFY Ι GOOGLE PODCASTS

Z voditeljico Elle podkasta, modno in lepotno urednico Elle, Petro Windschnurer, sta se pogovarjali o modi, ljubezni, življenju v vseh njegovih plasteh, nasilju nad ženskami in še več. Pika je spregovorila tudi o svojem sodelovanju v resničnostnem šovu.

Pika Zrim je modnim navdušencem pri nas že dolgo znano ime. Na svojem profilu na Instagramu namreč redno navdihuje s svojim slogom oblačenja, ki je domiseln, v trendu in obenem razbija tabuje, kako bi se morale ženske v določenem obdobju svojega življenja oblačiti. Širša javnost pa jo je lani pobližje spoznala v resničnostnem šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. Ni presenečenje, da jo je zaradi njene osebnosti tudi hitro vzljubila.

Pika nam je v pogovoru zaupala, kaj ji je prinesla dosedanja življenjska kilometrina:

»Zdaj znam postaviti meje, ki jih nisem znala postaviti pri svojih tridesetih. To pride z leti.«

Z leti pa pridejo tudi izkušnje, o katerih je Pika povedala naslednje:

»Ko imaš neko svojo izkušnjo, lahko za svojimi besedami stojiš 100 %. In to ni isto, kot to, da 'sem nekje slišal, prebral, se naučil'.«

Med drugim nam je zaupala, da vsako desetletje naredi bilanco svojega življenja. Beseda pa je nanesla tudi na bonton oblačenja:

»Ne razumem, zakaj si ljudje delajo toliko dela s tem, kaj bodo oblekli za na poroko, medtem ko na pogreb pridejo naravnost kot iz kampa, v majici in japonkah. To je vendar zadnje slovo od pokojnika.« 

Celoten video pogovora si lahko ogledate tukaj: 

 Fotografije: Elle in Anja Kralj

Priporočamo tudi: Zala Djuric: »V tujino sem odšla, da se izgubim in spet najdem.«

Preberite še: Alenka Košir: »Koliko kil imaš ni merilo lepote, je pa to lahko merilo zdravja.«