Nikoli ne uganete, za kaj varčuje Mojca Mavec: "Ne posedujem ničesar, bi si pa želela na stara leta en drobcen košček..."

V prvi epizode nove sezone ELLE podkasta gostimo Mojco Mavec, priljubljeno teve voditeljico, novinarko, strastno popotnico in gostiteljico, ljubiteljico mode, dobre hrane in mediteranskega načina življenja.

Podkast, 12. 5. 2022
Nikoli ne uganete, za kaj varčuje Mojca Mavec: "Ne posedujem ničesar, bi si pa želela na stara leta en drobcen košček..." - Foto: Anja Kralj

Epizodo lahko poslušate TUKAJ:

Poslušate nas lahko tudi na:
APPPLE PODCASTS Ι SPOTIFY Ι GOOGLE PODCASTS

Mojca s svojim naborom stvari, ki jih obožuje in počne, zaobjema portfelj vsebin revije Elle, in prav zato smo se z Mojco pogovarjali o vseh navdihujočih temah, ki že 17 let navdihujejo bralke Elle. V pogovoru Mojca omeni, kaj so skrivnosti njenega mladostnega videza, kako in kdo ji pomaga pri oblikovanju njenih stilističnih kombinacij, kaj ji je najbolj všeč pri moških, kam bi vsakič znova odpotovala, ter govori o tem, da je življenje mogoče s sprejemanjem kompromisov užiti s polno žlico.

V pogovoru Mojca spregovori tudi o svojih spominih na srednješolska leta. Kot najstnica si ni želela, da bi izstopala, pravzaprav si je močno želela, da bi se čim bolj zlila z okolico, kar pa seveda ni bilo povsem mogoče zaradi njenih rdečih las in svetle polti. "Klicali so me ridža, zato z modo v tistem času nisem preveč eksperimentirala."

Kot teve voditeljica se zaveda, da je svet medijev obseden s kultom mladosti in da se morajo ženske v primerjavi s svojimi moškimi kolegi veliko bolj potruditi za svoj obstanek na teve zaslonih.

"Zanima me, zakaj se vprašanj o povezavi s staranjem in videzom nikoli ne postavi moškim."

Poslušajte še: Vse o ženski: Iskrene izkušnje in zgodbe žensk z endometriozo

Priporočamo tudi: ELLE podkast | Ajda Rotar Urankar: »Težko me še kdo tako prizadene, kot so me te izkušnje.«

Najbolj brano