Želite osvežiti svojo kolekcijo spodnjega perila? To so znamke, ki jih morate poznati.

Z izbiro spodnjega perila si določimo počutje tistega dne.

Želite osvežiti svojo kolekcijo spodnjega perila? To so znamke, ki jih morate poznati. - Foto: Profimedia

Namen spodnjega perila sega dlje od uporabnosti in higiene - lahko je način izražanje ženstvenosti, strasti in živahnosti. Poglejte znamke spodnjega perila, s katerimi lahko osvežite svojo trenutno kolekcijo.


1. Agent Provocateur

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agent Provocateur (@agentprovocateur)

Agent Provocateur med ženske projecira živahen utrip predela Soho v Londonu. S svojimi do potankosti izpopolnjenimi kosi spodnjega perila prebujajo seksualnost med ženskami, občutek luksurioznosti in ljubezni do sebe. Danes je Agent Provocateur ena izmed vodilnih znamk v svetu spodnjega perila, slovijo pa tudi po oblikovanju spodnjega perila za ženske vseh postav, ras in starosti.

2. Love Stories

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Stories Intimates (@lovestoriesintimates)

Love Stories pooseblja nežnost in ženstvenost. Pri tej znamki se vse vrti okoli bralettov, ki so v njihovem najbolj značilnem dizajnu izdelani v kombinaciji svile in čipke. Verjamejo, da z izbiro spodnjega perila že zjutraj začrtamo, kakšne volje bomo čez dan in zato skrbijo, da so njihovi kosi udobni, ženstveni in estetsko dovršeni.

3. Bluebella

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bluebella Lingerie (@bluebella)

Bluebella ustvarja za ženske, ki uživajo o osebnem modnem slogu do te mere, da nanj ne pozabi niti pri izbiri spodnjega perila. Najraje oblikujejo v črni in beli barvi, poigravajo se s teksturami in materiali, ki ženstvenosti perila dodajo kanček provokativnosti. Pri izbiri materialov ne pozabijo na trajnost - trudijo se, da ustvarjajo etično in okolju prijazno. 

4. Hanky Panky

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanky Panky (@hankypanky)

Hanky Panky nagajivo združuje barvitost in udobje. Danes slovijo po izjemno udobnih in pogledu privlačnih tangicah, ki so jih začeli oblikovati že v sedemdesetih. Najbolj prepoznaven je njihov kroj spodnjic, ki v obliki črke V sega nad boke in po občutku spominja na kopalke in hlače s srednjim pasom, cena njihovih kosov pa sporoča visoko kakovost in vzdržljivost.

5. Passionata

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PASSIONATA (@passionata_official)

Passionata že z imenom sporoča svojo misijo prebujanja strasti med ženskami skozi izbrano spodnje perilo. Nastala je v začetku sedemdesetih, v času, ko so ženske ponovno in bolj intenzivno iskale načine izražanja ženstvenosti. Perilo te francoske znamke je namenjeno tistim, ki želijo nežno poudariti svoje obline z brezčasnimi kosi.

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: 8 najbolj nepričakovanih zvezdniških parov letošnjega leta

Priporočamo tudi: V zakulisju: Pokliči me, če me moreš (dnevnik spletne urednice Mance)

Najbolj brano