8 najbolj nepričakovanih zvezdniških parov letošnjega leta

Če so nas zvezde leta 2021 naučile nekaj o ljubezenskih odnosih, je to, da je vse mogoče.

8 najbolj nepričakovanih zvezdniških parov letošnjega leta - Foto: Profimedia

Nobenega dvoma ni, da sta bili zadnji dve leti v svetu slavnih izjemno zanimivi. Medtem ko so se dogajale nepričakovane stvari, smo vsemu sledili od doma, prikovani na zaslon. Seveda so najboljši in najbolj zanimivi pari tisti, ki so bili najbolj nepričakovani. Ne glede na to, ali gre za oživitev ljubezenske zveze, kot sta to storila JLo in Ben Affleck 17 let po razhodu, ali za ponovno srečanje Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja v času, ko bi lahko prisegli, da se bo za vedno vrnila k Scottu Disicku. Skratka, večkrat smo ostali brez besedi in zdi se, da imajo naključno povezani pari zelo močno povezavo - ne glede na to, kaj si javnost misli o tem.

To je 8 najbolj nepričakovanih parov leta 2021!

1. Olivia Wilde in Harry Styles

Zbližala sta se na snemanju filma Don't Worry, Darling, in prijateljstvo je prešlo v ljubezensko razmerje, potem ko se je januarja 2021 Olivia razšla s prejšnjim partnerjem Jasonom Sudeikisom. 

2. Megan Fox in Machine Gun Kelly

Po ločitvi od Briana Austina Greena je bilo jasno, da se je Megan zaljubila v Kellyja. V prvem intervjuju sta se spomnila srečanja na snemanju filma. Pojasnila je, da sta oba astrološko povezana in da čuti, da je to njena sorodna duša.

3. Kourtney Kardashian in Travis Barker

Potem ko sta bila leta prijatelja, je odnos Kourtney in Travisa prerasel v nekaj več. Par je svoje razmerje objavil na Instagramu in od takrat ne prenehata deliti javnih objemov in poljubov, kamor koli gresta. 

4. Phoebe Dynevor in Pete Davidson

Phoebe in Pete sta se začela zabavati, ko sta se spoznala v New Yorku. Medtem ko so ju marca opazili, kako sta se držala za roke, je bilo aprila uradno potrjeno, da sta skupaj, že junija pa sta si v Wimbledonu javno izmenjevala nežnosti. A kot sta hitro začela, sta njuno avanturo tudi že končala.

5. Jennifer Lopez in Ben Affleck

Kaj reči o tem paru, ne da bi bilo že povedano? Počakajmo, da vidimo, kakšen bo njun naslednji korak in ali bosta po dveh desetletjih poznanstva in ljubezni JLo in Ben Affleck formalizirala svoj odnos. 

6. Rita Ora in Taika Waititi

Že mesece krožijo govorice, da sta ta skupaj, kar so potrdile tudi uradne objave Rite Ore na Instagramu. Čeprav je on 16 let starejši od pevke, se zdi, da se odlično razumeta. 

7. Zoë Kravitz in Channing Tatum

Čeprav par še ni uraden, se šušlja, da se je rodila nova romanca.

8. Rihanna in ASAP Rocky

Najslajše za konec! Po letih druženja je ta par v zvezi in prvič po Rihanninem razhodu s Chrisom Brownom mislimo, da je to to. Poleg nalezljive kemije med njima smo navdušeni tudi nad njunimi stajlingi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je nov trend grdih čevljev te sezone. Bi jih poskusili?

Priporočamo tudi: Osupljiva modna revija Alta Moda Dolce & Gabbana v Benetkah se je ponašala s strelami in mavrico

Najbolj brano