V modo se vračajo superge iz 90-ih, ki jih nismo pričakovali

Te prozorne superge, od katerih nikakor ne moremo odvrniti pogleda, morda od začudenja, morda od navdušenja, oplemenitene z mrežastimi detajli, morate uvrstiti na svoj sezonski seznam želja.

V modo se vračajo superge iz 90-ih, ki jih nismo pričakovali - Foto: Profimedia

Naj vam predstavimo "superge za v vodo", bi pomislil marsikdo, pa vendar bi se na tem mestu krepko zmotil, saj govorimo o novem, navdušujočem trendu priznane modne hiše. Če ste spremljali velik ponovni vzpon modnih trendov iz 90. let, veste, da se bo letos vrnila še ena modna muha in če se morda tudi vi ravno ozirate za novo športno obutvijo, zgubljeni med mogočo ponudbo, vas morda navduši ravno ta precej ekstravaganten čevelj. Tisti, ki ste odraščali v 90-ih letih, se verjetno dobro spominjate časov, ko smo po igrišču in plaži tekali v prozornih supergah, morda takrat bolj sandalih, vendar izjemna podobnost tega prozornega koncepta na tem mestu ostaja. Ravno ti stili se zdaj pojavljajo na modnih brveh, popolnoma spremenjeni z elegantnimi reinterpretacijami, zaradi katerih so vse kombinacije stajlingov izjemno kul.

Ne spreglejte: 

Jonathan Anderson je dokazal, da je vzpon starih trendov povsem mogoč in nedvomno čudovit, kar smo imeli moč uzreti na modni reviji Loewe pomlad in poletje 2022, na kateri so se modeli po modni brvi sprehodili v čudovitih drapiranih oblekah in prosojnih supergah v različnih barvah. Nekateri od teh videzov so se znašli celo na straneh ameriškega Vogue.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOEWE (@loewe)

Loewe, kolekcija pomlad in poletje 2022

Loewe, kolekcija pomlad in poletje 2022

Loewe pa ni edini oblikovalec, ki se je osredotočil na trend prosojnih oblačil in obutve. Ne glede na to, ali gre za PVC ali večplastno mrežo, se osvajanje prosojnosti nadaljuje s kristalno različico Maison Margiele in modelom Dior Vibe s prozornimi gumijastimi vložki. Seveda je tudi veliko športnih blagovnih znamk, kot sta Nike in Adidas, ki so z običajnim navdušenjem pozdravile vrnitev športnih copat v želatinasti različici.

Ste pripravljeni, da tudi sami začnete preizkušati vse najbolj "smešne" ali morda najbolj ekstravagantne spomladanske trende? Pobrskajte med spodnjimi modeli, morda vas prepričajo. 

Maison Margiela, cena: 294,00 €

Gcds, cena: 478,00 €

Stella McCartney, cena: 565,97 €

Dolce Gabbana, cena: 648,00 €

Dior, cena: 950,00 €

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa še vedno okreva: Je Charlène res iznakažena zaradi lepotnih operacij in kako njeno odsotnost izkorišča Albertova bivša?

Priporočamo tudi: Iščete vsakodnevni modni navdih? Tukaj so najepši stajlingi z modnih ulic londonskega modnega tedna

Najbolj brano