Najljubše superge Dakote Johnson: Vrača se večna klasika, ki jo vsi obožujemo

Igralka jih nosi od leta 2018, zdaj pa so se to pomlad v veliki meri vrnili Adidas Samba, simbol 90-ih.

Najljubše superge Dakote Johnson: Vrača se večna klasika, ki jo vsi obožujemo - Foto: Profimedia

Preden so postale viralne na spletu, smo lahko že videli te superge, ki jih je leta 2018 nosila Dakota Johnson: igralka jih je pravzaprav preoblikovala v osnovo svojih športnih oblačil. Občasno v kombinaciji s hlačami s karo vzorcem, s kavbojkami ali celo s pajkicami je igralka že takraz pokazala vsestranskost tega modela.

Adidas Samba, superge leta 2022

V tej sezoni se val klasičnih superg nadaljuje in če smo se v preteklosti zaljubili v zgodovinske znamke, kot je Converse, je leto 2022 na vrsti še ena ikona. Govorimo o Adidas Samba, ki je v zadnjih mesecih postal eden najljubših modelov modnih profesionalcev in modnih vplivnic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Adidas jih je lansiral leta 1950, od takrat pa so jih v preteklih letih večkrat predelali, začenši s prvo različico z gumijastim podplatom, črnim usnjenim zgornjim delom in tremi belimi črtami, nato pa obogateno s konicami iz semiša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy Hadfield (@lizzyhadfield)

Tako v beli kot črni različici, v kombinaciji s krili, kavbojkami in osnovnimi kosi, so dodale športen pridih najrazličnejšim outfitom modnih deklet, kot so Camille Charrière, Claire Rose in Lizzy Hadfield. Preporod, ki ni presenetljiv, če upoštevamo oživitev estetike 90-ih, ki jo Adidas Samba z ravnimi kavbojkami in minimalističnimi oblekami odlično predstavlja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Torej, če iščete superge, ki prečkajo sloge, v katere lahko vlagate v tej sezoni, ne pozabite, da je zdaj vintidž razpoloženje Adidas Sambe bolj aktualno kot kdaj koli prej in da je njihova estetika popolna, da kavbojkam in oblačilom dajo novo življenje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penélope Cruz povzročila pravo senzacijo s svojo princeskino obleko. Osupnili boste!

Priporočamo tudi: Pozabite na večerne obleke, zvezdnice zdaj prisegajo na ta klasičen večerni stajling za vse starosti

Najbolj brano