Monaška princesa še vedno okreva: Je Charlène res iznakažena zaradi lepotnih operacij in kako njeno odsotnost izkorišča Albertova bivša?

Pojavljajo se nove zaskrbljujoče govorice o princesinih razmerah, medtem pa se zdi, da je nekdo v palači pripravljen to izkoristiti.

Monaška princesa še vedno okreva: Je Charlène res iznakažena zaradi lepotnih operacij in kako njeno odsotnost izkorišča Albertova bivša? - Foto: Profimedia

Pobožna iluzija, da bomo kmalu videli njeno vrnitev domov, počasi izginja. Monaška princesa Charlène se pred tremi meseci ni bila pripravljena pokazati v javnosti in tudi zdaj se ni. Za vse je kriva sumljiva operacija, opravljena v Dubaju oktobra lani. No ja, po nekaterih govoricah iz španskih tabloidov se zdi, da je princesa, ki se je vrnila iz Južne Afrike, odšla v Arabske emirate na občutljivo operacijo na obrazu, ki naj bi jo iznakazila in onemogočila, da bi se pojavila v javnosti.

Po toliki skrivnostnosti je zdaj mogoče razložiti skrivnost njenega bežnega  bivanja v Münchnu v začetku novembra: nekaj dni, ko se ni nikoli pojavila v javnosti, razen z masko na obrazu, da bi zaščitila svojo podobo, in nato nenadna odločitev hospitalizacije v švicarski kliniki za 130 tisoč evrov na teden. Nobene zakonske krize torej, nobene zasvojenosti z uspavalnimi tabletami in na srečo brez smrtnih bolezni, le - tako rekoč - neuspešna operacija, ki jo je zamolčal princ Albert, ki je v zadnjem času poskušal pojasniti, kako se je spoprijel z nerazložljivim izginotje njegove žene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Vendar se zdi, da se vsi ne pritožujejo nad Charlènino odsotnostjo, zdi se, da nekateri to izkoriščajo. Odkar je nekdanja šampionka privolila v bolnišnico, se je Nicole Coste vse bolj zbližala z Albertom. Nicole, ki je pred 18 leti s princem imela sina Alexandreja, je zadnja leta vedno živela precej zadržano, vse do septembra lani ni hotela dati intervjuja proti princesi in ji očitala, da je preselila sobo njenega sina v krilo za služinčad, ko je bil še otrok. Albert je ostro kritiziral njene besede, a kljub temu ni sprejel ukrepov proti Nicole Coste in ji dovolil, da je sodelovala na praznovanju Santa Devote blizu družine Grimaldi. Strah je, da misli, da lahko zamenja Charlène, upanje je, da bo Alberto storil vse, da ga ustavi. Dvor se boji, da bo skušala zamenjati Charlène, a upajo, da ji bo Albert to preprečil.

A nekaj ​​tednov po zadnjem sporočilu za javnost je Albert prekinil tišino in spregovoril o stanju svoje žene, s čimer je razblinil nekaj dvomov tistih, ki so še vedno želeli, da bi bila resno bolna in zaradi tega prisiljeni ostati v razkošni švicarski kliniki. V intervjuju za Monaco Matin je princ podal pomirjujoče novice o zdravstvenem stanju princese. "Princesa Charlene je veliko bolje," je priznal sin Grace Kelly. "Upam, da se bo kmalu vrnila v kneževino," je dodal, ne da bi ugibal o natančnem datumu vrnitve.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Irina Shayk presenetila z novimi “grdimi” čevlji, ki jih bomo pomladi videli povsod

Priporočamo tudi: 5 pričesk, ki so letos popolnoma out: Ženske so jih že zamenjale s temi trendovskimi frizurami

Najbolj brano