To so čevlji, s katerimi bo vaša trenirka modna kot še nikoli prej

Nov način nošenja trenirke iz velurja.

To so čevlji, s katerimi bo vaša trenirka modna kot še nikoli prej - Foto: Profimedia

Če še niste opazili, se je vrnila slavna trenirka iz velurja. Dvodelni slog, ki je pomagal opredeliti videz mladenk z začetka tisočletja, doživlja renesanso po zaslugi nostalgičnih zvezdnikov in oboževalcev iz generacij Z, ki so premladi, da bi preizkusili trend v času njegovega razcveta. Ne glede na to, ali gre za Kim Kardashian West in Paris Hilton, ki oživljata videz za Kimino znamko SKIMS, ali pa oboževalce trenirk znamke Juicy Couture, ki svoje starodavne komplete sedaj vlečejo iz skladišča, so plišaste trenirke spet priljubljene.

Kljub temu je način nošenja velurja leta 2020 drugačen kot pred dvema desetletjema, modne zvezde pa iščejo nove načine za posodobitev ideje.

Primer: ko je Irina Shayk pred kratkim oblekla sivo velur trenirko znamke SKIMS, je videz ponesla na novo raven, saj je za obutev izbrala visoke usnjene škornje. V preteklosti smo trenirke običajno nosili v kombinaciji z udobnimi čevlji.

Škornji znamke Ugg, supergami ali celo natikači znamke Crocs. Te dni nagnjenost k mešanju športnih oblačil z luksuznimi dodatki narašča in odpiravrata za eksperimentiranje. Pomislite na Rihanno, ki svoje trenirke kombinira z visokimi petami znamke Manolo Blahnik, ali Jennifer Lopez,  svojo Birkin torbico večkrat odnese s seboj v telovadnico.

Irinini sivi škornji s koničastim zaključkom bi bili vpadljivi ne glede na stajling, vendar so v nasprotju z njenim velurjem še bolj izstopali. Hlačnice je skrila v škornje, zraven pa izbrala šik mini torbico z zebrastim vzorcem in ujemajočo se masko za obraz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 12 opozorilnih znakov, da ste zelo blizu izgorelosti

Priporočamo tudi: Priljubljene elastike "scrunchie" dobivajo novo podobo. Poglejte, kako jih bomo odslej nosili

Najbolj brano