Irina Shayk nam je pokazala, kaj bomo nosili v deževnem novembru

Jesenski navdih.

Irina Shayk nam je pokazala, kaj bomo nosili v deževnem novembru - Foto: Profimedia

Deževno vreme v novembru ljubiteljem mode ponuja edinstveno priložnosti: da v jesenskih mesecih oblečejo nekaj najljubših pomladnih kosov. Vetrovke in dežni čevlji so danes nujno potrebni, saj imajo možnost, da naredijo stajling še boljši. Dežni čevlji Irine Shayk so neizogiben del vsakega oblačenja v teh turobnih dnevih.

Manekenko so pred kratkim opazili na Manhattnu, oblečena pa je bila v nekaj čudovitih jesenskih kosov. Njen stajling se je začel s trenč plaščem znamke Burberry, ki ga je Irina nosila v klasičnem črnem odtenku.

Pod njim se je razkrival značilen Burberryjev karo vzorec, ki je dodal piko na i celotnemu videzu. V skladu s prehodnim vremenskim obdobjem se je odločila za nekaj lahkih kosov - kratko črno majico in ujemajočo se mini krilo, uravnoteženo s hlačnimi nogavicami za dodatno toploto.

Da je razbila modno črnino, pa je izbrala bež gumijaste škornje znamke Chanel, ki so se popolnoma ujemali z njenim plaščem. Tako škornji pogosto zasenčijo celoten stajling, a z minimalističnimi kosi in odprtim plaščem je poskrbela, da jim to ni uspelo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Lena frizura, na katero prisega tudi Katie Holmes

Priporočamo tudi: 6 kavbojk z visokim pasom, ki si jih lahko kupite ta trenutek - vse pod 50 evrov

Najbolj brano