Pozabite na kratke hlače, to pomlad se vrača najbolj osovražen trend kavbojk

Ta dolžina je prava rešitev za pomlad.

Pozabite na kratke hlače, to pomlad se vrača najbolj osovražen trend kavbojk - Foto: Profimedia

Moda bermudskih kavbojk se vrača spomladi 2021. Po lanskem preizkušanju kratkih hlač iz džinsa letos ostajajo priljubljene zaradi svoje praktičnosti. Ne prekratke kot kratke hlače - torej neprimerna za mesto - vendar ne predolge, ko je vroče, je ta kroj pravi kompromis med slogom, udobjem in vsestranskostjo.

Med modnimi damami izstopa predvsem ljubezni do doma narejenih bermuda kratkih hlač: gre za zavržene kavbojke, ki dobijo novo življenje zaradi reza tkanine, narejenega tik nad kolenom. Praksa, ki jo z zanimanjem spremljajo tisti, ki imajo radi krožno gospodarstvo in jim je mar za trajnost: zato se oborožite s škarjami in se preizkusite v kreiranju z modelom, ki ga že imate v omari. Nenatančnost, asimetrični rob in resice bodo dali osebni pečat končnemu izdelku.

Modeli, ki jih vidimo na ulicah, so daleč od fantovskega stila, ki ga dajejo moške bermuda hlače. Kombinacija z visokimi petami vedno deluje: oblikovalske sandale popolnoma dopolnjujejo na videz praktične obleke in tako stajlingu dajo poseben pridih.

Preprostosti džinsa nasprotuje zgornji del, ki je lahko eleganten v obliki moške srajce ali prevelike jakne ali bolj drzen, na primer rebrasta majica iz 90-ih ali kratek top.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte si vse najlepše oblečene s sinočnje prireditve Critics' Choice Awards

Priporočamo tudi: Pozabite na droben nakit, to so edine verižice, ki jih bomo nosili to pomlad

Najbolj brano