Če so vam všeč mokasinke, boste oboževali njihovo zimsko alternativo

Čeprav v to izredno težko verjamemo, pa vendar, za vse tiste, ki ste morda naveličani videza razkošnih mokasink, bi sicer njihovo podobno noto vsaj malce ohranili, a vseeno stavite na spremembe, znašli ste se na pravem mestu. Čas je za nove čevlje. 

Če so vam všeč mokasinke, boste oboževali njihovo zimsko alternativo - Foto: Instagram

Ravni podplati na čevljih so zopet v trendu in če se tudi sami strinjate, da si vaši podplati več kot zaslužijo malce več udobja in konec koncev tudi prostora, pospravite čevlje z visokimi petami in pozdravite te čevlje, ki jih zagotovo že poznate. Tudi vas te čevlji spominjajo na šolske dni ali pa morda celo na moške čevlje? Čevelj je idealen za prehodno obdobje, ki je pred vrati, čudovita izbira za pomlad, jesen, morda celo poletje, če jih znate priskrbeti dovolj poletni stajling.

Poimenujete jih lahko kakor želite, dejstvo pa je, da so ti čevlji z vezalkami  postali priljubljena alternativa športnim copatom, takoj za priljubljenimi mokasini. Ti pa vsekakor niso več rezervirani za moško populacijo, upamo si trditi, da so pritegnili in stavijo tudi na bolj modno osveščeno množico. Ponujeni slogi so vse prej kot zatohli: Prada, Miu Miu, Fendi in Dries Van Noten so s svojimi podobami dosegli kolegialni šarm.

Ne spreglejte: 

Prada, kolekcija jesen in zima 2021

Si upate pogledati, kako ti ravni čevlji izgledajo na zvezdnicah in ostalih modnih ljubiteljicah? Pokukajte v njihov modni svet.

Kendall Jenner

Kendall Jenner v ikoničnih čevljih znamke Dr. Martens

Hailey Bieber v ikoničnih čevljih znamke Dr. Martens

Tudi Hailey Bieber se je odločila nizke črne čevlje, njihov videz pa odlično popestrila s širokimi kavbojkami in usnjenim črnim blazerjem. 

Ljubiteljica teh večnih čevljev pa je tudi manekenka Kaia Gerber. 

Bella Hadid

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Caroline Daur 

Dokončno prepričani, da želite investirate v te večne čevlje z vezalkami? Tukaj je nekaj predlogov, kje te resnično vsestranske čevlje kupiti. 

Church's, cena: 720,00 €

Rick Owens, cena: 299,00 €

Dr. Martens, cena: 227,00 €

Marsèll, cena: 688,00 €

Jil Sander, cena: 347,00 €

Dries Van Noten, cena: 620,00 €

Fotografije: Instagram/@hoskelsa

Preberite še: Najstniška hčerka Jennifer Lopez Emme Muñiz tarča kritik zaradi svojega videza, saj ne stopa po stopinjah svoje mame

Priporočamo tudi: 4 nasveti za vidno zmanjšanje izpadanja las: Ste vedeli, da se lasišče najbolj prizadenejo stresne situacije?

Najbolj brano