10 stajlingov, ki jih je Emily Cooper posnemala od Blair Waldorf

Žal nam je, oboževalci Emily in Paris, vendar Blair je to nosila prva.

10 stajlingov, ki jih je Emily Cooper posnemala od Blair Waldorf - Foto: Profimedia

Emily Cooper iz serije Emily in Paris je morda izpovedovala svojo ljubezen do Serene van der Woodsen iz Opravljivke, vendar smo prepričani, da je res želela reči Blair Waldorf. Zakaj? Dokaz je v njenem modnem stilu. Tako je. Med čudaškimi potiski in skoraj nespodobnim obiljem omejenih izdaj torbic znamke Chanel, ki jih je legendarna kostumografinja Patricia Fields izbrala za Emily (Lily Collins), v njenih številnih stajlingih nismo mogli prezreti vpliva kraljice B iz Opravljivke.

Medtem ko je Lily Collins govorila o tem, kako je Emily verjetno odraščala ob gledanju serije Seks v mestu in jo je sartorialno navdihnila Carrie Bradshaw (ki jo je prav tako stilirala Patricia Fields!), vam predstavljamo 10 dokazov, da je na njeno garderobo vplivala prav Blairina garderoba.

1. Zelen plašč

Od svetlo zelenega plašča do limetino zelene torbice in temnega, potiskanega šala je Emily videti natanko tako, kot smo bili mi, ko smo bili obsedeni z Blairinim modnim slogom okoli leta 2010. In ne, ne obžalujemo.

2. Obleka v stilu starega Hollywooda

Oboževalci Opravljivke se bodo nedvomno spomnili Blairine obsedenosti z vsemi stvarmi, ki spominjajo Audrey Hepburn in star Hollywood, pri čemer se moda kaže v njenih sanjah in resničnem življenju. Smešno je, da sta kostumografinja Patricia Fields in Lily Collins govorili o tem, kako črno obleko, ki jo je Emily nosila, navdihnila prav Audrey Hepburn.

3. Črno bela jopica in karirasto krilo

Kdo ne mara lepe jopice, še posebej, če je tako elegantna kot Blairina? Jasno je, da si je Emily Cooper ob gledanju Opravljivke delala zapiske, kar kažejo čudoviti rjavi kodri in ujemajoč se videz, ki spominja na šolsko uniformo.

4. Rdeča, bela in črna z baretko

Blairina črna barva je v resnici mornarsko modra, odvisno od zaslona, ampak poenostavimo si življenje, prav? Poglejte, nositi baretko v Parizu je kot hoditi naokrog z rogljičkom, prilepljenim na glavo, toda Blair in baretke so bile sanjski par. Kljub temu nam je bil ta videz na Emily všeč, četudi je bil zelo klišejski.

5. Obleka brez naramnic in na pol speti lasje

Če to ni zadosten dokaz, potem ne vemo, kaj je - še posebej, ker je Blair svojo obleko znamke Oscar de la Renta nosila v Parizu. Obožujemo to silhueto brez naramnic, ogrlico in mehko pričesko na pol spetih las.

6. Roza pepita vzorec

Ah, pepita vzorec. Nič ne kaže profesionalnosti bolj kot pepita vzorec, kajne? Medtem ko je bila Blairina izbira drzna in bistra, je bila Emilyjina nekoliko bolj umirjena, a igriva, čeprav sta obe v ospredje postavili ljubezen do roza barve.

7. Hladna cvetlična mini obleka in modra torbica

Ne pravimo, da se njuna stajlinga do potankosti ujemata, vendar imata skupno vibracijo. Od cvetličnega potiska v hladnih tonih, do mehke silhuete v obliki črke A in modre torbice, ki usklajujejo barve, ta stajling vlagamo pod "dokazi“.

8. Nabran bel ovratnik

Kraljevski ovratnik se redko zalomi, še posebej, če načrtujete spletko proti lastni učiteljici (to odsvetujemo) ali če materi svojega 17-letnega ljubimca zagotovite, da je res odličen ljubimec (prav tako odsvetujemo).

9. Živo roza plašč in krilo

Roza je močne barve in Blair in Emily jo dobro nosita (čeprav bi lahko razpravljali o Emilyjinih nogavicah s salonarji).

10. Rumena obleka s črnim pasom

Ja, vemo, da ni popolnoma enaka obleka, vendar neka podobnost zagotovo obstaja. Uživajmo v dejstvu, da sta si obe nadela to barvno kombinacijo in na tem mestu zaključimo razpravo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Obujamo spomine na elegantni stil bivše prve dame ZDA Michelle Obama

Priporočamo tudi: Se je bolje tuširati zjutraj ali zvečer? Imamo odgovor

Najbolj brano