To je mikro modni dodatek, ki ga morate imeti spomladi 2024, saj povzdvigne vsak videz

25. 4. 2024
To je mikro modni dodatek, ki ga morate imeti spomladi 2024, saj povzdvigne vsak videz (foto: Profimedia)
Profimedia

Z majhno naložbo lahko ustvarite številne videze.

Tanek pas je obvezen dodatek, ki bo to pomlad popestril vsak videz.

Da bi bili šik in tendi, vam ni treba ob vsaki spremembi sezone na novo opremiti garderobe. Včasih morate le investirati v "pravi" dodatek, da posodobite tisto, kar že imate. In za pomlad 2024 vam svetujemo, da si kupite pas. Pravzaprav gre za mikrotrend, ki ga je le malokdo že opazil: v resnici gre za funkcionalni element, ki se uporablja za zategovanje hlač in krila v pasu, v zadnjih mesecih pa se je spremenil v dekorativni element - majhen in preprost. Ideja je, da imate v predalu majhno zbirko, tako da lahko glede na kombinacije izberete, katerega boste nosili.

Profimedia

Coperni pomlad in poletje 2024

Pas je tanek, saj nikoli ne presega 5 centimetrov debeline. Vidimo lahko, da zaznamujejo silhueto, ki sledi modi devetdesetih let, kot predlaga Coperni, a tudi počivajo na bokih, ko pas postane nizek pri krilih Gucci in Burberry. Pri modni hiši Bally ga nosijo okoli pasu na mini oblekah in tako postane popoln "trak", na katerega se z vsakim korakom nataknejo čudeži.

Profimedia

Gucci pomlad in poletje 2024

Teorija nizkega pasu

Eden od stilskih trikov, dobro znanih v modnih uredništvih, je uporaba pasu ne nujno kot funkcionalnega dodatka, temveč kot dekorativnega elementa. V zadnjih mesecih je postal celo osnova topov in oblek, da bi ustvarili drzen videz. Zategovanje pasu s pasom lahko naredi minimalistično ali posebej elegantno obleko "modno". V zadnjem času smo doživeli nekakšno epifanijo in se osredotočili na estetsko vrednost skromnega pasu. Resnica je, da lahko ta preprost trak usnja popolnoma spremeni vsak videz. Bleščeča zaponka ali zapleteno izvezen "trak" lahko vaš videz spremeni v pravo modno opravo.

Profimedia
Profimedia

Spodaj najdete naš izbor pasov, ki se odlično podajo k oprijetim ali ohlapnim kavbojkam, lahkotnim midi krilom ali plisiranim krilom, pa tudi k modnim mini oblekam. Enostaven dodatek, ki lahko vsakemu vsakdanjemu videzu doda tisto nekaj več. Svetujemo vam, da investirate v nevtralne barve, kot so črna, usnjena ali bela, da jih boste lahko nosili ob vsaki priložnosti.

Profimedia
Profimedia
Profimedia

promocijsko gradivo

Massimo Dutti, cena: 59, 95 evrov

promocijsko gradivo

Massimo Dutti, cena: 59, 95 evrov

promocijsko gradivo

Massimo Dutti, cena: 39, 95 evrov

promocijsko gradivo

Massimo Dutti, cena: 39, 95 evrov

promocijsko gradivo

Toteme, cena: 270 evrov

promocijsko gradivo

Toteme, cena: 270 evrov

promocijsko gradivo

COS, cena: 35 evrov

promocijsko gradivo

ANDERSON'S, cena: 110 evrov

promocijsko gradivo

ANDERSON'S, cena: 125 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Baby boomer" nohti so nov trend manikire, ki ga boste želeli posnemati: To so najbolj elegantne in laskave manikire, ki jih lahko preizkusite to pomlad

Priporočamo tudi: Ali veste kolikokrat bi morali temeljito očistiti vašo krtačo za lase?

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač