Teh 6 kosov vas bo uvrstilo na listo najbolje oblečenih tega poletja: Osvežite svojo garderobo z nakupovanjem ključnih kosov

To so modni kosi, v katerih boste to poletje modna ikona.

Teh 6 kosov vas bo uvrstilo na listo najbolje oblečenih tega poletja: Osvežite svojo garderobo z nakupovanjem ključnih kosov - Foto: Profimedia

Sonce in temperature nad 20 stopinj so nas pripeljale v pomladni način razmišljanja o novih stajlingih, zato smo se odločili, da spregovorimo o pomladnih kosih, ki nas te dni veselijo.

Ker je obremenitev slojev za nami, vas želimo opozoriti na kose, ki vam bodo pomagali narediti obstoječo garderobo bolj aktualno za poletje. Potrebujete le nekaj aktualnih kosov, ki bodo v prihodnjih mesecih osvežili vsak vaš videz. 

Ne verjamete? Spodaj si oglejte vplivnice, ki so uporabile nekaj ključnih kosov, da so povzdignile svoj videz!

1. Disco pas

Obleke in poletje gresta z roko v roki, a ni treba vlagati v nešteto novih oblek, da bi osvežili svojo garderobo. Namesto tega dodajte pas z zlato verižico in vaše obleke bodo v trenutku poživljene!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

2. Tvid krila

Čas je, da vzljubimo ženska krila, ki se to pomlad vračajo v stilu. Poiščite teksture bukleja ali tvida in jih nosite z mokasini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michella Choi (@michellaccc)

3. Crop majice

Ker temperature še naprej naraščajo, vam predlagamo, da razmislite o vlaganju v odrezano majico ali srajco, saj to pomlad pridobivajo status sinonima za tople vremenske sloge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

4. Ravne cokle

Če smo se v zadnjih dveh letih česa naučili, je to, da je ključno udobje, v to kategorijo pa zagotovo spadajo tudi ravne cokle. Dejstvo, da se ti ravni natikači vse pogosteje pojavljajo na Instagramu številnih trendseterk, sploh ne preseneča, če upoštevamo, da poletnemu stajlingu brez truda dajo pridih ležernosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louisa Hatt (@louisahatt)

5. Kelly zelena

Čeprav se je modni trend Kelly-green začel že konec lanskega leta, pa tudi to pomlad resnično uživa svojo priljubljenost. Ta živahen odtenek zelene je osvojil profile modnih deklet na družbenih omrežjih in počasi prevzema vodilno vlogo tudi v naših omarah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amanda sorenson callahan (@amandasorensonn)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je nepričakovana trendna pričeska tega poletja, primerna za ženske vseh let

Priporočamo tudi: Kate Middleton in princ William imata v Kensingtonski palači precej netradicionalno ureditev spalnic

Najbolj brano