Pozabite na mini torbice, to je nova trendna torba, ki jo ta hip obožujejo zvezdnice

Opazili so jo že na zvezdnicah, ki so utelešale najbolj kul vzdušje: Zoë Kravitz, Hailey Bieber in Sydney Sweeney. To je klub, ki se mu je vredno pridružiti.

Pozabite na mini torbice, to je nova trendna torba, ki jo ta hip obožujejo zvezdnice - Foto: Instagram

Iskreno povedano, noben dodatek, ki ga nosijo Zoë Kravitz, Hailey Bieber, Miley Cyrus in Sydney Sweeney, ne potrebuje dodatnih argumentov ali razlage. Že samo njihova potrditev je dovolj, da je omenjeni izdelek na vrhu našega seznama želja. V tej sezoni je to nakupovalna torba Icare maxi znamke Saint Laurent, ki so jo po naključju opazili tudi na rokah Laure Harrier in Gracie Abrams. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Torbica je res dovolj prostorna, da vanjo zlahka spravite vse običajne stvari, ki jih potrebujete. In debitirala je ravno pravi čas, saj je letošnje poletje prva sezona, ko se lahko ljudje spet odpravijo ven. Pisarne so odprte. Načrtovane so zabave in poslana vabila. Poletna potovanja so v polnem teku. Morda ne vemo, kam gremo, ampak gremo preprosto zato, ker po dveh dolgih letih končno lahko. Vendar se zdi, da so v pandemski megli vsi pozabili na eno malenkost: če gremo kam in kaj počnemo, moramo s seboj nositi ogromno stvari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Morda je prenašanje potrebščin za telovadnico, pisarno in vesele urice po mestu težavno, vendar se lahko vsaj dobro počutite s torbo, ki ste jo izbrali za ta namen. Če obstaja torba, ki bo vse to prenesla in bila pri tem videti čudovito, je Icare vaša najboljša izbira. 

V Italiji izdelano torbo iz prešite jagnječje kože lahko nosite s široko odprtimi stranicami ali pa jo zaprete, da je videti bolj zožena. Glavna zvezda je seveda ikonični znak YSL, ki je pritrjen na sprednjem delu. Torba se zapira z gumbi, en glavni prostor in eno odstranljivo torbico z zadrgo.

YSL, cena: 4100 evrov

Fotografije: Instagram/@zoeisabellakravitz, profimedia

Preberite še: Pomanjkanje tega vitamina resno škoduje zdravju: Preverite, če čutite katerega od teh 5 opozorilnih znakov

Priporočamo tudi: Pozabite na bikinke, to je največji trend kopalk tega leta

Najbolj brano