Pozabite na bikinke, to je največji trend kopalk tega leta

Te kopalke so vedno videti odlično, hkrati pa se boste v njih počutili zelo udobno.

Pozabite na bikinke, to je največji trend kopalk tega leta - Foto: Profimedia

Trendi kopalk prihajajo in odhajajo, vendar bodo najboljše kopalke z visokim pasom vedno videti šik. Potrebujete dokaz? Zaprite oči in si predstavljajte Marilyn Monroe, ki se smeje na plaži v drznih kopalkah z visokim pasom. Morda pa si lahko predstavljate Taylor Swift v njenem vintidž obdobju, ko je nosila ta videz v koketirajočih pikicah ali črtah. Silhueta je doživela veliko ikoničnih trenutkov.

Še več, oblikovalci dandanes z novimi inovativnimi interpretacijami snujejo kopalke z visokim pasom onkraj njegovih retro korenin. Na voljo so elegantne in športne možnosti, bleščeče kreacije, ki so primerne za zabavo na plaži Ibiza, in modeli, ki kar kličejo po tem, da jih opremite z bazenom na strehi in Cosmom (morda nova različica Sarah Jessice Parker?).

Ker se hitro približujemo poletju, je zdaj pravi čas za nakupovanje kopalk. Predvsem to sezono je na trgu veliko presenetljivih, manj pričakovanih različic brezčasnih dvodelnih kopalk z visokim pasom - za vsakogar se najde popoln komplet. Svoje poiščite spodaj.

JADE SWIM, cena: 72 evrov

JADE SWIM, cena: 95 evrov

PEONY, cena: 83 evrov

PEONY, cena: 95 evrov

OSÉREE, cena: 115 evrov

OSÉREE, cena: 80 evrov

JADE SWIM, cena: 95 evrov

JADE SWIM, cena: 95 evrov

Mango, cena: 25, 99 evrov

Mango, cena: 19, 99 evrov

MATTEAU, cena: 115 evrov

MATTEAU, cena: 115 evrov

MATTEAU, cena: 115 evrov

MATTEAU, cena: 115 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton na sinočnji rdeči preprogi premiere filma Top Gun ob Tomu Cuiseu zasenčila vse zvezdnice

Priporočamo tudi: Za letošnje poletje nas navdihuje brezčasni Chanel: Poiskali smo najbolj šik kopalke po vzoru francoske modne hiše

Najbolj brano