Pozabite na kvadratne torbice, to je nova trendna torbica leta 2022

Oblika je znana tudi kot polmesec in je trenutno najbolj zaželen modni dodatek. Kendall Jenner, Tina Kunakey in Irina Shayk so jo že spremenile v svoj najbolj trendni kos v garderobi.

Pozabite na kvadratne torbice, to je nova trendna torbica leta 2022 - Foto: Profimedia

Torbice v obliki polmeseca so najnovejša modna muha zvezd, a tudi nam so všeč.

Poleg sončnih očal v slogu Matrice, majice z metuljčki in Crocsov na nogah, je v trendu še torbica v slogu polmeseca. Polkrožno ali hobo torbico je leta 1961 ustvaril Gucci, po zaslugi Jackie Kennedy pa je v 70. letih prejšnjega stoletja postala kultna. Sčasoma se je ta torbica razvila, postala je preprostejših linij, vse lažja in v velikosti od srednje do mini, vendar dovolj velika, da lahko vanjo spravite najnujnejše. Zato je tako priljubljena: lahko jo nosite od jutra do večera, ne da bi morali zamenjati torbico, preden se odpravite na aperitiv. 

Coperni je blagovna znamka, ki stoji za legendarnim Swipe, ročnim modelom ovalne oblike, ki spominja na vzdušje Metaverse. Torba Moon Bag znamke Staud je prav tako zelo priljubljena pri modnih dekletih, Kendall Jenner pa jo uporablja na svojih izjemno elegantnih izletih po mestu. To je eden od razlogov, zakaj jih je znamka prodala že toliko, saj so postale obvezni kosi, ki se vračajo iz sezone v sezono.

Coperni jesen in zima 2022

Coperni jesen in zima 2022

Ta vrsta torbice se je v različnih letnih časih veliko spreminjala. Za pomlad in poletje 2022 ga oblikovalci ponujajo v različnih modelih. Fendi se je odločil za zaobljene linije, Loewe pa je oblikoval vitkejšo silhueto, ki jo je navdihnil polmesec. Mini ali maksi, drzne ali subtilne, njihova privlačnost ostaja nespremenjena. Izberite klasično črno in belo ali pa se odločite za drzno roza, kot je to storila Irina Shayk. 

Fendi pomlad in poletje 2022

Fendi pomlad in poletje 2022

Loewe pomlad in poletje 2022

Loewe pomlad in poletje 2022

Ljubitelji klasičnega Guccija se lahko odločite za mikro model, ki je priljubljen med modnimi trendi uličnega sloga. Najnovejša inkarnacija hobo torbice je le malo podobna tisti, ki ga je popularizirala Jackie. Ni naključje, da se ji je prijelo ime polmesečna torba, ravno zato, ker je še bolj v obliki meseca in ima okrogle ročaje, ki se med nošenjem ovijejo okoli roke.

S čim jo nositi? Lahko jo kombinirate s klasičnim kostimom, pomladno obleko, kavbojkami, škornji, pravzaprav z vsem. Romantičarke se lahko odločijo za dolge obleke, ki bodo polkrožni torbici dale nepričakovano romantično auro. Njegova sodobnejša različica je bolj urbana, a hkrati prefinjena, zato je primerna tako za delo kot za zabavno preživljanje prostega časa. Silhueta je strukturirana, primerna za vsak slog. Nič čudnega, da je osvojila odobravanje modnih deklet, ki s svojim natrpanim urnikom nenehno potujejo po svetu, saj je kul, ne da bi pri tem žrtvovala praktičnost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 24 živil z negativnimi kalorijami, ki jih jejte zvečer in stopili boste vse, kar ste v dnevu pojedli

Priporočamo tudi: 5 napak, ki jih počnejo vse ženske, a uničujejo vašo kožo na obrazu: Zaradi tega se koža hitreje stara in nastajajo gube

Najbolj brano