Pozabite na hlače na zvonec, to so edine hlače, ki jih boste želeli nositi to zimo

Trendi sezone so jasni, narekujejo nam, da nosimo hlače z ozkimi hlačnicami,  zataknjenimi v visoke škornje in posnemamo trende z modnih pist. Mi smo pripravljeni, pa vi?

Pozabite na hlače na zvonec, to so edine hlače, ki jih boste želeli nositi to zimo - Foto: Instagram

Ste že slišali za nov trend? Zimske hlače se od zdaj naprej nosijo zataknjene v visoke škornje, kot to napovedujejo trendi na modnih pistah. 

Visoki škornji bodo ponovno protagonist zime 2021 in 2022 in zagotovo na prvem mestu med najbolj priljubljenimi modeli te sezone. In nedvomno so nepogrešljiv dodatek v naši garderobi, saj nam poleg svoje elegance, seveda, omogočajo tudi nepogrešljivo vsestranskost, ki omogoča enostavno kombiniranje, hkrati pa nam zagotovijo čudovitev rezulatat izgleda naših nog, ki na račun deh dolgih škornjev izgledajo nekoliko bolj vitke. Med vsemi možnimi videzi in kombinacijami, ki jih vidimo na modni pisti, ostaja ena vseprisotna v kolekcijah velikih modnih hiš, in sicer tista, ki zimske hlače dobesedno zatlači v škornje.

Ne spreglejte:

Gre za trend, ki ga velikodušno predstavlja znamka Celine in Nili Lotan, ki ponujata kavbojsko navdihnjene videze in seveda druge stajlinge z izrazito urbanim razpoloženjem. Iz trenda niso izključeni tudi nizki škornji, kot predlaga Philosophy di Lorenzo Serafini, ki škornje združuje tako s kavbojkami kot tudi z usnjenimi hlačami.  

Celine, jesen in zima 2021

Philosophy di Lorenzo Serafini, pred jesenska kolekcija 2021

Nili Lotan, jesen in zima 2021

Philosophy di Lorenzo Serafini, pred jesenska kolekcija 2021

Škornji pa se ne ujemajo le s preprostimi raztegljivimi kavbojkami in vse splošnim oprijetim dizajnom. Različne znamke dokazujejo, da se lahko poigrate tudi z eleganco moške garderobe in ste prav tako videti odlično. Za takšen stil se je odločil tudi Ralph Lauren v svoji zimski kolekciji, v kateri zaradi ujemajočega se kariranega potiska vizualno zlije škornje s hlačami. Longchamp se namesto tega odloči za kontrast in kombinira črno-bel kombinezon z bordo usnjenimi škornji.

Ralph Lauren, jesen in zima 2021

Ralph Lauren, jesen in zima 2021

Longchamp, jesen in zima 2021

Če se navdušujete nad kolekcijo Victorie Beckham, je to pravi stajling za vas. Kolekcija Victorie Beckham velja za ekstravagantno in posebno, tokrat pa se je odločila, da bo svojemu dogmatskemu smokingu dodala nov pridih, in sicer tako, da srajco s širokimi hlačami in visokimi škornji združi v komplet, ki je v celoti sestavljen iz različnih denim odtenkov. Hlačnica sicer lahko štrli tudi čez rob škornja, saj gre za detajl, ki ga lahko opazimo tudi v zimski kolekciji Dorothee Schumacher.

Victoria Beckham, jesen in zima 2021

Ena najbolj ekstremnih različic je Saint Laurent, ki se je že v svoji kolekciji pred jesenjo 2021 odločil za prevelike in do stegen visoke škornje čez kolena. Drzna različica, ki je bila predlagana z elegantnim suknjičem ali s kombinacijo črnih hlač in oblačil v slogu sedemdesetih. 

Saint Laurent, pred jesenska kolekcija 2021

Fotografije: Instagram/@pernilleteisbaek 

Preberite še: Kako nositi dolge hlače v stilu elegantne pižame? Tako kot Angelina Jolie

Preberite tudi: Eva Longoria je nosila popoln poslovni stajling, ki ne gre nikoli iz mode

Najbolj brano