Pozabite na črne gležnjarje, letos so v trendu v tej barvi

Brezčasna klasika, ki se kosa z elegantno črnino.

Pozabite na črne gležnjarje, letos so v trendu v tej barvi - Foto: Profimedia

Nekateri izdelki se vedno vrnejo v jesensko sezonsko rotacijo vsakega modnega dekleta: črne kavbojke z ravnimi hlačnicami, debelo pleteni puloverji, gležnjarji - seznam je dolg. Pri slednji kategoriji je na voljo širok spekter obutve, od klasičnih črnih čevljev, robusrnih škornjev do seveda belih gležnjarjev. Čeprav so beli gležnjarji nekoliko manj praktični kot črni ali rjavi - odrgnine in umazanija se zlahka vidijo -, bodo vašim oblačilom dodali nekaj dodatnega čara in poskrbeli, da bo spodnja polovica vašega videza izstopala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reike Nen_official (@reikenen_official)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Za elegantno zimsko belo obleko od glave do peta so na primer potrebni omenjeni škornji. Beli gležnjarji osvetlijo vsako sivo zimo in osvetlijo vaša stopala, kar je laskavo. Beli odtenek se ujema z vsem in naredi obleko bolj prefinjeno brez večjega truda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah V (@lvernon2000)

Preden se podate v nakup svojega para, vam pomaga, da se kategorizirate in osredotočite na določen slog. Želite debel gumijast podplat ali arhitekturno kvadratno peto? Ali imate raje stransko zadrgo ali čevlje Chelsea, ki jih lahko zlahka obujete in sezujete? Beli gležnjarji so postali ključni kos v omari vsake ženske. Vsako sezono vidimo novo, osveženo posodobitev tega sloga - spremembo oblike prsta ali pete. Če iščete par z edinstvenimi podrobnostmi, se odločite za kavbojske škornje ali škornje s platformo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Ko boste našli popoln par belih gležnjarjev, se jih ne bojte nositi zunaj. Če se zgodi, da čevlji pritegnejo nekaj umazanije zaradi vseh vaših pustolovščin na prostem, uporabite preizkušeni način čiščenja: Trik, ki vedno pomaga pri čiščenju belih škornjev, je, da zmešate eno čajno žličko pomivalnega sredstva s toplo vodo in nežno zdrgnete z mehko zobno ščetko. Pri belem usnju lahko uporabite tudi balzam za usnje, da odstranite morebitne sledi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loulou De Saison - Chloé (@louloudesaison)

Predlagamo tudi nakup umazano belega čevlja namesto optično belega, kjer je umazanija lahko bolj očitna. Prav tako lahko izberete svetleče usnje, lakasto ali pollakasto, kjer je madeže lažje odstraniti. In čevlje vedno očistite takoj po nošenju ter uporabite robček in naravno kremo. Če so škornji dotrajani, jih je najbolje odnesti k čevljarju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez dokazuje, da je priljubljen "teddy" plašč v modi tudi za zimo 2023

Priporočamo tudi: Nicole Kidman čudovita v spektakularni črni obleki, posuti z bleščicami

Najbolj brano