Nicole Kidman čudovita v spektakularni črni obleki, posuti z bleščicami

Christina Centenera je nova izvršna urednica avstralske izdaje revije Vogue. Njeno imenovanje so proslavili na glamurozni zabavi v restavraciji Icebergs s pogledom na čudovito plažo Bondi v Sydneyju. Udeležila se je je tudi Nicole Kidman v glamurozni črni obleki. Oglejte si jo v fotogaleriji.

Slika 1/3

Po 11 letih pri reviji je nekdanja stilistka Centenera prevzela vlogo izvršne urednice od Edwine McCann, ta pa se seli na mesto uredniške direktorice News Corp Australia, medijskega konglomerata, ki izdaja Vogue v Avstraliji.

"Navdušena sem in si bom prizadevala prinesti svežo ustvarjalnost na naslovnice avstralskega Voguea in na vsako stran revije, hkrati pa s sočutjem, inteligenco in humorjem slavila in negovala navdihujoč dizajn in izjemno avstralsko modo, zanimive ljudi ter njihove dosežke in ideje," je dejala Centenera. 

Na zabavi so se pojavili številni slavni Avstralci, med njimi tudi oskarjevka Nicole Kidman, ki je prišla z možem Keithom Urbanom. Njeno obleko si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano