Maksi obleka Jennifer Lopez je vse, kar želimo nositi to poletje

Pevka je pred tem to obleko nosila za rojstni dan že leta 2012.

Maksi obleka Jennifer Lopez je vse, kar želimo nositi to poletje - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez je pripravljena na poletje.

Pevka je bila pred kratkim fotografirana v Los Angelesu, oblečena v eno izmed svojih starejših oblek. Superzvezdnica je nosila bež-belo maki obleko, stisnjeno pod prsmi in s širokim krilom v A liniji, znamke A.L.C., ki jo je pred tem že nosila za praznovanje rojstnega dne leta 2012. Poletno obleko je kombinirala s prevelikimi sončnimi očali kvadratnega okvirja, petami z debelo platformo in belo usnjeno prešito torbivo znamke Saint Laurent.

Jennifer Lopez zadnje čase preživi več časa v Los Angelesu, saj je obudila svojo romanco z bivšim zaročencem, igralcem in režiserjem Benom Affleckom. Pevka je letela sem in tja med zahodno obalo in njenim domom v Miamiju, da bi več časa preživela s svojim nekdanjim/zdajšnjim partnerjem. Par je v zadnjih tednih preživljal čas po vsej državi, vključno s počitnicami na podeželju v Montani po pevkinem razhodu od Alexa Rodrigueza.

"Od njunega potovanja v Montano sta v stikih vsak dan," je za revijo People povedal vir. "To je zapletena situacija, saj živita tako daleč drug od drugega, vendar se zdi, da sta oba zavezana k temu, da njuna zveza uspe."

Drugi vir je razkril, da je njuno razmerje resno in že počasi začenjata govoriti o ponovni gradnji skupne prihodnosti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Irina Shayk navdušila v bež obleki

Priporočamo tudi: V modo se vračajo najbolj kontroverzne kavbojke

Najbolj brano