Je Jennifer Lopez pravkar potrdila svojo vezo z Benom Affleckom?

Je s to objavo potrdila govorice?

Je Jennifer Lopez pravkar potrdila svojo vezo z Benom Affleckom? - Foto: Profimedia

V zadnjih nekaj tednih se o Jennifer Lopez in Benu Afflecku aka Bennifer govori kot o novi / stari romanci. Vse se je (spet) začelo s koncertom Vax Live, kjer je nastopila J.Lo, Ben pa je nagovoril občinstvo, fotografije paparacev iz  Los Angelesu pa so bili pripisani temu skupnemu projektu. Sledil je vikend v Montani, ki ga ne gre priprati koncertu, zato se je postavilo vprašanje - ali je mogoče, da sta po skoraj dvajsetih letih Jen in Ben spet skupaj?!

Spomnimo se, že leta 2002 sta skupaj sodelovala pri filmu "Gigli", medtem ko je bila Jennifer poročena s Chrisom Juddom. Ta zakon se je končal junija istega leta, medtem pa je Ben v reviji najel oglasni prostor, da je izrazil svoje občudovanje Jen: "Pokazala si predanost, ponižnost, lepoto v pogumu, veliko empatijo, neverjeten talent, odnos ... Lahko upam le, da bi imel srečo, da bi igral v vseh tvojih filmih." Ali je bila to iskra, ki je zanetila ogenj, ne vemo, gotovo pa je, da njuna romanca ni bila nikoli skrita.

Njuna zveza je bila vedno pod lupo medijev in javnosti in zdi se, da sedaj ni nič drugače. Nekateri viri omenjajo, da njuno druženje ni tako nenadno, kot se zdi, ampak da se je začelo, ko je J.Lo snemala v Dominikanski republiki in je bilo njeno razmerje z A-Rodom na tankem ledu. Odkar je napovedan konec J-Roda, je Ben Affleck aprila za revijo InStyle povedal, da je Jen "še vedno najbolj prizadevna oseba v tem poslu, kar sem jih kdaj srečal. Ima neverjeten talent, vendar trdo dela za svoj uspeh in vesel sem, da je končno dobila priznanje, ki si ga zasluži."

Jennifer Lopez pa je sedaj na svojem Instagramu objavila story #TBT, s katerim je opozorila na svoj album ‘This Is Me ... Then’, ki je nastal v času njene zveze z Benom. Je to subtilen znak, da je Bennifer resnična zgodba ali se Jen samo poigrava z našimi čustvi?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Rihanna ima novo čisto kratko pričesko. Je to nov trend leta 2021?

Priporočamo tudi: Victoria Beckham je nosila uniformo vsake sodobne ženske s kosi, ki jih imate zagotovo v svoji omari

Najbolj brano