Kendall Jenner našla popolno pomladno obleko in to je vse, kar nosi ta hip

Pomlad je namenjena oblekam v veselih barvah in vzorcih, Kendall Jenner, ki obožuje vintidž kose, pa jih zna stilizirati.

Kendall Jenner našla popolno pomladno obleko in to je vse, kar nosi ta hip - Foto: Profimedia

Težko si je predstavljati pomlad brez oblek v veselih vzorcih, poleg običajnega cvetja pa se letos nosijo tudi metulji. Videli smo jih na modnih revijah Blumarine in Chanel, znana modna dekleta nove generacije pa rade posežejo po arhivskih kosih iz kolekcij iz 90. let prejšnjega stoletja.

Kendall Jenner je tako za praznovanje lansiranja nove kolekcije Kylie in Kendall prinesla pridih pomladi v vintidž oprijeti obleki Jean Paul Gaultier z naramnicami v vijoličnih in modrih odtenkih, ki jo je nosila s prozornimi copati Amina Muaddi in zeleno torbico Bottega Veneta.

To ni prvič, da je Kendall posegla po oprijeti obleki z naramnicami. Nosi jih že nekaj tednov, odkar so temperature bolj prijazne pomladnim oblekam. Izbere pa jih tudi za bolj ležerne stajlinge na običajen dan.

In da so tesne obleke v prelivajočih se barvah to pomlad 'must have', je dokazala še enkrat: prelivajočo se obleko iz nove kolekcije Loewe je kombinirala z natikači Dries Van Noten in torbico St. Agni.

Če torej potrebujete izrazit kos, sledite navodilom Kendall Jenner in poiščite vpadljivo bodycon obleko v pomladnih barvah.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj storiti s frufrujem, ko preraste začetno dolžino: Ste že poskusili “Birkin bangs”?

Priporočamo tudi: Če ste mislili, da so te superge preživete, ste se motili: To pomlad se vrača trend superg iz naših najstniških dni

Najbolj brano