Če ste mislili, da so te superge preživete, ste se motili: To pomlad se vrača trend superg iz naših najstniških dni

Ta neupravičeno zanemarjen model superg se vrača v modo kot glavni trend za pomlad 2022. 

Če ste mislili, da so te superge preživete, ste se motili: To pomlad se vrača trend superg iz naših najstniških dni - Foto: Instagram

Ste v morju elegantnih modelov obutve, kot so črni ali beli mokasini, robustni škornji, ravni čevlji, že kdaj pozabili na superge? Čeprav je bila praktičnost vedno na prvem mestu, so superge pogosto veljale le za športno obutev, ki jo je treba kombinirati le z urbanimi in vsakodnevnimi oblačili.

Zaradi strahu pred zdrsom v športni stil oblačenja, še posebej, če gremo vsak dan v službo, se je zgodilo, da izberemo le varen par čevljev, v katerem se bomo modno počutili samozavestno, potem pa bi izbira običajno padla na priljubljene mokasine ali oksfordke, ki so sinonim za "pameten" stil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippa Hägg (@filippahagg)

Vendar se je letos nekaj spremenilo. Tudi leto 2020, ki je zaradi vpliva pandemije korona virusa veljalo za najbolj modno leto v modi, superge niso tako zaznamovale. 

V morju zajetnih modelov se zdi, da so se modna dekleta vrnila v retro klasični slog, kar najbolje kaže izbira priljubljenih minimalističnih superg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippa Hägg (@filippahagg)

Vse pogosteje imamo na Instagram feedu priložnost videti popolno šik kombinacijo, ki vključuje Allstarke in kakšen sproščen kos oblačila, a zvezdnice uličnega stila jih z veseljem kombinirajo z elegantnejšimi oblekami, krili in torbicami. 

Allstarke so že več desetletij priljubljen model, ker ustvarjajo popolno okolje, izgledajo kul na retro navdihnjen način, a so kljub temu dovolj klasični, da se prilegajo skoraj vsemu iz vaše omare, ne glede na slog, ki ga imatee. Čeprav smo jih dolgo časa zavračali, smo se končno odločili, da jih vključimo v svojo kolekcijo obutve in se jim ne nameravamo odreči!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippa Hägg (@filippahagg)

Od midi kril do belih kavbojk je možnosti kombiniranja neskončno, kar so dokazala modna dekleta z Instagrama, ki redno navdihujejo kombinacije, ki vključujejo priljubljene starke. 

1. Ravne kavbojke + črte

Klasika je bila modnim damam vedno najbolj privlačna, zato se tudi tokrat ne odrekajo črno-beli kombinaciji, ki vključuje Allstarke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Crosskey (@hannahcrosskey)

2. Blazer + široke hlače

Dejstvo, da so hlače s širokimi hlačnicami in visokim pasom trenutno ene najbolj zastopanih v kolekcijah znanih blagovnih znamk, sploh ni presenetljivo, glede na to, da pristojijo prav vsakemu. Poleg tega jih je enostavno kombinirati, v kombinaciji s klasičnim modelom Allstark pa zaživi retro vzdušje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marisa Martins (@_marisamartins_)

3. Cigaretne hlače + shaket

Vsi, ki želite poudariti posebni znak Allstark, ki se nahaja točno na gležnjih, izberite cigaretni model hlač, ki poudari vso lepoto teh preprostih superg. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANICE ELIZABETH (@taniceelizabeth)

4. Bele hlače + hoodie

Kot smo že omenili, je možnosti za kombiniranje Allstark ogromno, zagotovo pa je ena najbolj privlačnih tista, ki vključuje bele hlače in pulover.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ALCALDE (@mariaalcalde)

5. Modre kavbojke + bela majica 

Vsi, ki imate brezčasen stil, imate kakovostne kavbojke in belo majico, od zdaj naprej pa obvezen par Allstarih, ki gredo čisto k vsem!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)


Fotografije: Instagram/@filippahagg

Preberite še: 4 glavna pravila za mladostni videz, ki bi jih pri ličenju morale upoštevati ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: Horoskop: Ljubezenska napoved za april

Najbolj brano