Kateri kroj hlač najbolje pristaja kateremu tipu postave? Izberite model zase, v katerem boste videti vrhunsko

Cigaretni kroj ali odrezane hlače? Široke ali ozke? Visok ali nizek pas? Hlače za vsak tip postave. Vendar je težko vedeti, kateri kroj hlač je primeren za vašo postavo. Tukaj je naš vodnik za iskanje pravih hlač za vas.

Kateri kroj hlač najbolje pristaja kateremu tipu postave? Izberite model zase, v katerem boste videti vrhunsko - Foto: Profimedia

Katere hlače izbrati za postavo 8?

Postava 8: Dekleta s postavo 8 imajo lepo obliko, vendar z izrazitim pasom in poravnanimi rameni. To je zelo ženstvena silhueta, ki jim omogoča, da nosijo skoraj vse, kar si želijo.

Hlače, ki jih izberete za postavo 8: Da bi poudarile svoje ugodne obline, se lahko osebe s postavo 8 odločijo za kavbojke in hlače z visokim pasom, ki podaljšajo njihovo postavo. Prav tako jim zelo ustrezajo ravni, cigaretni, ozki ali bootcut modeli.

Hlače, ki se jim izogibajte: Izogibajte se hlačam z nizkim pasom in kratkim hlačam za kratke noge.

THEORY, cena: 290 evrov

Katere hlače izbrati za telo v obliki črke X?

Oblika X: Ima veliko podobnosti z obliko 8, saj ima ženska z obliko X tudi izrazit pas in poravnana ramena. Glavna razlika je v tem, da ima oblika X manjšo obliko kot postava 8.

Hlače, ki jih lahko izberete za tip postave X: Tako kot tip postave 8 je lahko tudi tip postave X zelo drzen v svojem slogu. Če si lahko privošči skoraj vse, je kljub temu priporočljivo, da svoj vitki pas poudari na primer s hlačami chino ali cigaretnimi hlačami ali oblekami s pasom. Dobro so ji videti tudi kavbojke bootcut, slim, flare ali boyfriend.

Hlače, ki se jim je treba izogibati: Pazite na hlače 7/8. Medtem ko so na višjih ženskah videti odlično, lahko zlahka omejijo postavo nižje ženske, tudi če ima postavo 8. Nasvet, kako se izogniti modnemu faux pas: Izberite hlače z visokim pasom in nekoliko razširjene na spodnjem delu. Če jih nosite s petami, je to še boljše.

SPANX, cena: 156, 65 evrov

Katere hlače izbrati za obliko A?

Oblika A: Oblika A je poleg oblike H najpogostejša. Gre za zelo mediteransko postavo, ki ustreza zelo vitkemu zgornjemu delu telesa in širšemu spodnjemu delu telesa na ravni bokov, zadnjice in stegen.

Hlače, ki jih izberete za postavo v obliki črke A: Razmislite o tem, da bi dali prednost kosom, ki poudarjajo pas, da bo postava bolj sorazmerna. Najljubše hlače za postavo A so hlače z visokim pasom. Zelo dobri kosi, ki jih lahko imate v svoji omari, so tudi kavbojke, široke hlače, fantovske hlače ali hlače z naramnicami.

Hlače, ki se jim izogibajte: Če obstaja model, ki ga ne smete nositi, če imate obliko A, je to nizek pas, ki bo pritegnil pozornost na spodnji del telesa in disproporcioniral postavo.

REFORMATION, cena: 185 evrov

Katere hlače izbrati za telo v obliki črke H?

Oblika H: Ta silhueta je dobro uravnotežena, ramena so dobro strukturirana, pas pa ni zelo izrazit, kar lahko včasih daje vtis moške postave.

Najboljše hlače za postavo v obliki črke H: Ustvariti morate iluzijo izrazitega pasu. Za to potrebujete hlače z nizkim pasom. Vitke in ravne hlače bodo ustvarile lepo silhueto in podaljšale noge. Hlače v dolžini 7/8 in kariraste hlače bodo poudarile boke.

Hlače, ki se jim izogibajte: Hlače z visokim pasom, ki bodo le poudarile pomanjkanje oblike telesa v obliki črke H.

THEORY, cena: 195 evrov

Katere hlače izbrati za telo v obliki črke V?

Oblika V: To postavo imajo pogosto zelo športna dekleta, ki imajo zelo razvita ramena in vitke boke. Njihova prednost: zelo vitke noge, ki jim jih vsi zavidajo.

Hlače, ki jih izbrati za obliko V: Tako kot pri obliki H morate nujno nositi hlače z nizkim pasom. To bo spodnjemu delu telesa dodalo volumen in uskladilo silhueto. Razmislite o razširjenem spodnjem delu hlač in če se odločite za ozke hlače, jih nosite s petami, da bo vaš videz bolj ženstven.

Hlače, ki se jim izogibajte: Tako kot pri telesu v obliki črke H se izogibajte hlačam z visokim pasom.

LVIR, cena: 285 evrov

Katere hlače izbrati za telo v obliki črke O?

Tip postave v obliki črke O: Je nekoliko močnejša ženska, ki prevzame svojo obliko. Ima majhna ramena, pas pa ni izrazit.

Najboljše hlače za žensko v obliki črke O: Odločimo se za ravne hlače, ki strukturirajo postavo. Z njimi je nemogoče narediti napako. Visok pas je prav tako dober način za podaljšanje postave in poudarjanje njene ženstvenosti. Še en model, ki ga lahko izberete: hlače chino in cigaretni kroj.

Hlače, ki se jim izogibajte: Izogibajte se kavbojkam s kratkimi hlačnicami, hlačam z nizkim pasom in vrečastim hlačam.

THEORY, cena: 195 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta barva maskare, ki je na TikToku navdušila lepotne privržence, bo leta 2023 postala obvezen lepotni dodatek: Odtenek, brez katerega ne boste mogli shajati

Priporočamo tudi: Zara izdala svojo najbolj uspešno omejeno kolekcijo doslej: Blagovna znamka reciklira svoje plašče in jih spremeni v obleke, hlače, tope in krila

Najbolj brano