Zara izdala svojo najbolj uspešno omejeno kolekcijo doslej: Blagovna znamka reciklira svoje plašče in jih spremeni v obleke, hlače, tope in krila

Zara je to recikliranje poimenovala "Gabardine special edition". Klasične plašče so spremenili v obleke, krila, tope in hlače.

Zara izdala svojo najbolj uspešno omejeno kolekcijo doslej: Blagovna znamka reciklira svoje plašče in jih spremeni v obleke, hlače, tope in krila - Foto: Profimedia

Kar je Zara naredila s svojimi plaščki, nas je pustilo in nas še vedno pušča navdušene. Kadarkoli ne pričakujemo ničesar, nam Zara da vse. Njihova zadnja velika stava, mini kapsulna kolekcija za pomladno sezono, imenovana "Gabardine special edition".

Zara je pri svojih plaščih naredila to, da jih je podvrgla brutalnemu procesu recikliranja in jih dekonstruirala do te mere, da so nastali kosi, ki z originalom nimajo skoraj nič skupnega.

Zarini klasični trenčkoti se spremenijo v obleke, krila, srajce, hlače in, da, tudi drugi trenčkoti, drugačni, edinstveni in zelo izvirni. Zdi se, kot da gre za modni projekt, pri katerem so kosi pozvani, naj se igrajo z oblačilom, eksperimentirajo, ustvarjajo čarovnije in različice enega najbolj klasičnih modnih kosov, ki je bil in bo.

Imamo obleko brez naramnic, ki je pravo čudo, več zgornjih delov s pasom ali korzetom, par plisiranih hlač, kratko jakno, prevelik plašč in več obrnjenih srajc, ki so vedno eden od velikih hitov v Zari po vsem svetu.

Ta Zara kapsula nam je res všeč. In cene, ki so ugodnejše, kot si lahko predstavljate.

Zara, cena: 39, 95  evrov

Zara, cena: 35, 95  evrov

Zara, cena: 49, 95  evrov

Zara, cena: 29, 95  evrov

Zara, cena: 29, 95  evrov

Zara, cena: 29, 95  evrov

Zara, cena: 39, 95  evrov

Zara, cena: 35, 95  evrov

Zara, cena: 59, 95  evrov

Zara, cena: 29, 95  evrov

Zara, cena: 29, 95  evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Podedovan seksapil: Hčerka Monice Bellucci na Diorjevi modni reviji blestela v črno-belem plašču

Priporočamo tudi:Ni za tiste zmrzljive: Jennifer Aniston v dežju nosi čevlje, ki se jih večina žensk izogiba

Najbolj brano