Ni za tiste zmrzljive: Jennifer Aniston v dežju nosi čevlje, ki se jih večina žensk izogiba

Ameriška igralka Courteney Cox je prejela svojo zvezdo na Hollywood Walk of Fame v Los Angelesu. Slavnostnega razkritja zvezdnice so se udeležili njeni najožji družinski člani in prijatelji, med njimi tudi Jennifer Aniston.

Ni za tiste zmrzljive: Jennifer Aniston v dežju nosi čevlje, ki se jih večina žensk izogiba - Foto: Profimedia

"V veliko čast mi je biti danes tukaj, kot vaša sodelavka, prijateljica, družina, vaša sestra. Biti prijateljica s Courteney pomeni biti njena družina. Od trenutka, ko smo jo spoznali, je bila takoj vključujoča, topla, ljubeča in želela je izvedeti vse o tebi. Vsem nam je privzgojila navado podpirati in ljubiti drug drugega," je dejala Jennifer Aniston v posebnem govoru, ki ga je imela z Liso Kudrow.

Odlično razpoloženi nasmejani prijatelji so Courteney Cox ganili do solz in nič ni moglo pokvariti tega pomembnega dogodka, niti dež, ki je vztrajno padal v mrzlem Los Angelesu. Vremenske razmere niso preprečile, da bi Jennifer na slovesnost prišla v odprtih sandalih.

In medtem ko so vsi okoli nje izbrali zaprte čevlje, številni gostje pa so obuli celo škornje, da so noge zaščitili pred mrazom in dežjem, je Jennifer svoj črn stajling dopolnila s sandali z vrtoglavo visoko peto in tankimi paščki. 

Slavna igralka je nosila klasične črne hlače ravnega kroja in jih kombinirala s puloverjem ter dolgim ​​plaščem v enaki barvi.

Gležnjarji ali vsaj zaprti mokasini bi bili glede na vreme idealni za to priložnost, a kot kaže, se je Jennifer svoje prijateljice tako razveselila, da dežja sploh ni opazila.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: 3 znamenja, ki se jim življenje večkrat zdi nepošteno

Priporočamo tudi: Japonke so znane po svojih nasvetih, kako ostati vitke: To je najnovejši trik za hitro hujšanje z japonsko meto, ki kroži po internetu

Najbolj brano