Ta barva maskare, ki je na TikToku navdušila lepotne privržence, bo leta 2023 postala obvezen lepotni dodatek: Odtenek, brez katerega ne boste mogli shajati

Pozabljen lepotni odtenek, brez katerega ne boste mogli shajati!

Ta barva maskare, ki je na TikToku navdušila lepotne privržence, bo leta 2023 postala obvezen lepotni dodatek: Odtenek, brez katerega ne boste mogli shajati - Foto: Profimedia

Po rdečih nohtih in bleščečih očeh se TikTok vrača s še enim lepotnim trendom, ki bo kmalu prevzel celotno vesolje. Naslednji predmet zavisti? Rjava maskara. Ta odtenek, ki je bolj subtilen in naraven od svojega črnega kolega, je v zadnjih dneh pritegnil radovednost številnih lepotnih odvisnikov. Zdaj je dosegel simbolične 3 milijarde ogledov na TikToku, istoimenski hashtag pa je vse bolj priljubljen, kar seveda sproža vprašanje: ali je enoglasne vladavine črne maskare konec?

Ne spreglejte:

Odločni "da" bi bil precej predrzen v smislu, da rjava maskara ni na svojem prvem lepotnem pohodu. Rjava možnost je na voljo že nekaj let, vendar si ni pridobila veliko privržencev, saj je veljala za preveč mlačno in premalo vidno. Toda to ni računalo na prihod novorojenčka, ki je odločen z zamahom roke pomesti predsodke. Njegovo ime? Maskara Charlotte Tilbury Pillow Talk v odtenku Dream Pop, ki ustreza kostanjevo rjavi barvi. In če lahko sklepamo po tisoč in enem mnenju, objavljenem na TikToku, se zdi, da je rjava maskara 2.0 končno postala velika uspešnica.

@sarah_wolak Um I LOVE it @Ms.Yana #greenscreenvideo @Charlotte Tilbury #brownmascara ♬ As It Was - Harry Styles

Zakaj vas bo maskara Charlotte Tilbury navdušila?

Rjava maskara Charlotte Tilbury bo zagotovo postala vaš novi lepotni must-have za leto 2023. Zakaj? Trije preprosti razlogi: 

  • Desetkratna pigmentacija: maskara Charlotte Tilbury z rjavim odtenkom, rahlo obarvanim z bakrenimi pigmenti, naredi vse, kar je v njeni moči, da trepalnice obleče v lep rjav odtenek, ki je presenetljivo intenziven in opazen.
  • Izjemno ukrivljene trepalnice: številne konice krtačke XXL raztegnejo trepalnice eno za drugo brez učinka zlepljanja, da so trepalnice polne volumna in takšne ostanejo ves dan!
  • Naraven videz: rjava barva, ki je svetlejša od globokega črnega odtenka, mehča oči in zagotavlja manj naporen videz, ki je popoln za vsakodnevno ličenje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Ljubezenski horoskop za marec: Dvojčka in ribi, to bo vaš mesec

Priporočamo tudi:Teden mode v Milanu: to so najbolj odmevne modne revije!

Najbolj brano