Ljubezenski horoskop za marec: Dvojčka in ribi, to bo vaš mesec

Poglejte, kaj vam v marcu napovedujejo zvezde na ljubezenskem področju.

Ljubezenski horoskop za marec: Dvojčka in ribi, to bo vaš mesec - Foto: Profimedia

Venera v ovnu do 16. marca kliče k pogumu in neposrednemu izražanju čustev. Ljubeči in neposredni bomo, kako se bo v tem tranzitu in do konca marca počutilo posamezno znamenje, pa preberite v ljubezenskem horoskopu.

Oven

Prve dni v mesecu bodo predstavniki znamenja oven zelo srečni v svojih ljubezenskih razmerjih. Samski lahko spoznajo nekoga posebnega! Prav tako bi zlahka obudili stara razmerja. V vsakem primeru vajina ljubezen cveti. Vsekakor ne pozabite ostati pri zdravi pameti, čeprav vas bo zadela Kupidova puščica.

Bik

Vaš karierni uspeh ima ta mesec prednost pred družinskim življenjem. Lahko negativno vpliva na čustvene odnose. Ne zanemarjajte partnerja, preživite več časa skupaj. Z lahkoto boste spoznavali nove ljudi in sklepali prijateljstva. Ne zavračajte povabil na zabavo.

Dvojčki

Usoda vam daje priložnost, da obnovite izgubljene odnose iz preteklosti. Če ste samski, vam zvezde obetajo usodna srečanja. Lahko najdete popolnega spremljevalca. Pogosteje boste hodili ven in se zabavali. Potrpežljivost bo v vaš zakon vrnila življenje. Ključ do harmonije je umirjenost.

Rak

Harmonični odnosi so zgrajeni na konstruktivnem dialogu. Izogibajte se prepirom. Vsaka oseba ima svoje stališče in mnenje. Za oba je koristno, da se pogovarjata brez zamere. Vaša osamljenost ne bo trajala dolgo. Kmalu se vam obeta obetavno poznanstvo. Če imate partnerja, poskusite na svojega izbranca pogledati drugače. Spomnite se, zakaj ste se zaljubili vanj - to bo okrepilo vajin odnos.

Lev

Vztrajanje pri svojih pogledih in kritiziranje partnerja ni preveč konstruktivno. Organizirajte romantično presenečenje ali preprosto imejte odprt pogovor, da okrepite odnos. Brez pogovora je težko razumeti, kaj se dogaja v človekovi duši. Pomembno je razumeti, da sebičnost nikogar ne osreči. V svojem odnosu morate biti prilagodljivi in ​​odprti za spremembe.

Devica

Impulzivne odločitve bodo naredile več škode kot koristi. Da bi se izognili razočaranju v ljubezni, ne hitite v razmerje in se pogovorite z nekom, ki vam je blizu. Začetek pomladi vam prinaša veliko energije in zavzetosti za delo. Če ste v zvezi, pokažite več zanimanja za težave ljubljene osebe.

Tehtnica

Čeprav je malo verjetno, da boste marca srečali osebo, ki vam lahko spremeni življenje, imate veliko razlogov za veselje. Medtem lahko razmislite o tem, kaj vam preprečuje graditi odnose. Ste opustili preteklost in stare odnose? Tisti predstavniki znamenja, ki so v zvezi, bodo odnos utrjevali z iskrenimi pogovori in odkritostjo do partnerja.

Škorpijon

Astrologi priporočajo, da poslušate svojo intuicijo, da se ne ujamete v romantično past. Morate prevzeti pobudo nad svojim življenjem. Brez oklevanja se boste spustili v ljubezensko avanturo. V vsakem odnosu je pomembno pokazati prijaznost in sočutje, da ne prizadenete partnerja.

Strelec

V iskanju prave ljubezni ne smemo izgubiti optimizma. Čeprav cenite svobodo in se ne želite preveč navezovati, bi vas lahko razočarala serija neuspešnih poskusov sklenitve razmerja v marcu. Ne bojte se zavrniti osebe, ki vas ne zadovolji. Če ste v zvezi, vas bo ta mesec mučilo nezaupanje. Vrnitev prejšnje ljubezni je možna.

Kozorog

S pridnostjo in odgovornostjo boste dosegali uspehe na vseh področjih svojega življenja. Pri izbiri partnerja bi bilo pametno vprašati za nasvet bližnje. Ne zapravljajte časa za lahkomiselno osebo. Takšni odnosi vam ne bodo prinesli nič dobrega. Do konca meseca se obetajo prijetna poznanstva.

Vodnar

Ne zanašajte se na srečo, svoje prihodnje življenje morate načrtovati. Čeprav je romanca na delovnem mestu možna, to ne bi smelo vplivati ​​na vašo delovno sposobnost. Ne boste vedno imeli dovolj časa in volje za romantične zmenke. V drugi polovici tega meseca boste zasuti s pozornostjo. V vašem okolju je nekdo, ki vas lahko in želi osrečiti. Odprite oči.

Ribi

Spomladi je dober potencial za začetek dolge, resne zveze. Ne ozirajte se nazaj. Za vas ni ničesar v preteklosti. Uživajte v vsakem trenutku, če želite zgraditi močno zvezo. Ne obupajte nad novimi ljubezenskimi zmenki. Bodite sočutni do svojega partnerja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Naj vas barva tega napitka ne prestraši: Črna limonada odpravlja toksine, topi kilograme in znižuje holesterol

Priporočamo tudi: Lestvica najbolj zlobnih znamenj v astrologiji: Nebesno znamenje, ki si je prislužilo prvo mesto, vas lahko preseneti

Najbolj brano