Izbrali smo 10 najlepših belih oblek za pomlad in poletje 2022: To so modeli, ki jih letos obožujejo modna dekleta

Bele obleke bodo tudi to pomlad in poletje prevladovale na ulicah, spodaj pa si lahko ogledate, kateri trendi modeli bodo najbolj zaželeni.

Izbrali smo 10 najlepših belih oblek za pomlad in poletje 2022: To so modeli, ki jih letos obožujejo modna dekleta - Foto: Profimedia

Pomladne in poletne sezone si skoraj ni mogoče predstavljati brez belih oblek. Navsezadnje ni čudno, če upoštevate, da je takšne modele najlažje kombinirati. Ne glede na to, ali jih kombinirate s športnimi copati, salonarji, slinback čevlji ali kakšnim drugim kosom obutve, morate le nanesti rdečo šminko, vpadljiv kos nakita in že ste pripravljeni.

Če pa se sprašujete, kje poiskati idealne obleke za prihajajočo sezono, je prvi odgovor Zara, saj redno ponujajo modele po navdihu oblikovalcev po ugodnih cenah.

Z analizo ponudbe belih oblek iz aktualne kolekcije Zara smo našli različice, ki bodo prevladovale na modni sceni ...

Zara, cena: 49, 95 evrov

Če je verjeti Zarini oblikovalski ekipi, se v tej sezoni vse vrti okoli belih oblek z obsežnimi silhuetami. Ne glede na to, ali gre za detajl nabora na izrezu, napihnjenih rokavov ali rob obleke, te oblikovne značilnosti dajejo malim belim oblekam sodoben in ekstravaganten značaj.

Zara, cena: 59, 95 evrov

S prihodom toplejših dni tradicionalno postaja vse bolj priljubljen tako imenovani boho stil oblačenja, ki po svojih značilnostih vključuje bele obleke s kvačkanimi detajli, kot je aktualna kolekcija Zara. 

Zara, cena: 35, 95 evrov

Prefinjene gube dajejo poletnim modelom oblek trendovski videz, hkrati pa laskajo postavi tako, da spretno prikrivajo njene "pomanjkljivosti". Bele različice plisiranih oblek v duhu 90-ih so modeli, na katere v tej sezoni najbolj stavi Zarina oblikovalska ekipa.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Bele obleke ne morajo biti vedno romantične ali igrive. V tej sezoni Zara ponuja tudi preproste in elegantne modele, ki jih zaznamujejo silhuete brez rokavov, strukturirane tkanine in kratki mini dizajni. Zaradi zadržanega, klasičnega videza teh različic belih oblek so elegantna izbira za vsako priložnost.

DEIJI STUDIOS, cena: 171, 91 evrov

NORMA KAMALI, cena: 235 evrov

SLEEPER, cena: 278 evrov

JOSLIN, cena: 295 evrov

SEE BY CHLOÉ, cena: 325, 63 evrov

JOSLIN, cena: 395 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 nedietnih pravil za vitko in fit postavo: Osredotočite se na beljakovine in pametno izbirajte živila

Priporočamo tudi: 5 dragocenih nasvetov dermatologov za nego kože pomladi in poleti: Vzemite jih resno in opazili boste razliko

Najbolj brano