Dua Lipa je nosila ta priljubljen modni kos, na katerega smo že čisto pozabili

Sedaj ga bomo spet nosili.

Dua Lipa je nosila ta priljubljen modni kos, na katerega smo že čisto pozabili - Foto: Profimedia

Zdaj, ko je njena nova skladba "We´re good" končno zunaj, si lahko pevka vzame nekaj časa za vsakdanje opavke, kot je nakupovanje živil. Za priložnostno nakupovanje je Dua Lipa sestavila precej premišljen stajling v primerjavi z večino ljudi, ki najraje na hitro oblečejo trenirko in superge. Sama je izbrala čevlje dr. Martensa in rahlo široke modre kavbojke, ki jih je pripasala s srebrnim pasom. Zgoraj je pevka nosila potiskani modri top pod živo oranžnim brezrokavnikom s krzneno obrobo.

Svoj stajling je zaključila z roza čepico in zeleno torbico Miu Miu. Čeprav je oranžni brezrokavnik v celoti razprodan, pa tudi njegovi različni barvni odtenki, je Lipa primerno opozorila vse, naj ne pozabijo na ta enostavni zimski kos.

Puhast telovnik morda ni eden tistih kosov, ki so visoko na seznamu, ki ga morate imeti, dokler ga ne opazite na modni zvezdnici ali dokler ne postane trend z modne piste. Vendar je bila njegova vsestranskost že večkrat dokazana, saj ohranja vaš trup na toplem in ga lahko oblečete čez čisto vse. Če imate radi oranžni odtenek, kupite podoben telovnik kot Lipa. Za razliko od vaših bolj nevtralnih zimskih vrhnjih oblačil, telovnik ponuja enostaven način, da v vaš videz vnesete nekaj veselih odtenkov.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 39, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 25, 99 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez o botoksu: "Ne morem lagati ..."

Priporočamo tudi: Letošnjo pomlad bo zaznamoval ta detajl, ki ga bomo nosili na vseh modnih kosih

Najbolj brano