Jennifer Lopez o botoksu: "Ne morem lagati ..."

Po predstavitvi kozmetične linije je morala J.Lo (znova) odgovarjati na vprašanja o botoksu in drugih kozmetičnih postopkih.

Jennifer Lopez o botoksu: "Ne morem lagati ..." - Foto: Profimedia

Vemo, da za čarobnostjo, ki zvezdnikom pomaga junaško upreti se učinkom časa, stoji vojska strokovnjakov in pripravkov, ki stanejo več kot naša stanovanja, včasih pa moramo priznati, da so nekatere naše najljubše zvezde osvojile genetski jackpot in so morda zavezane svojemu zdravju in lepoti. Vsekakor je eden takih primerov karmične sreče Jennifer Lopez, megatalentirana igralka, pevka in ena najlepših žensk na svetu, ki s spoštljivimi 51 leti v svoji karieri žari in uspeva, hkrati pa izgleda ... neverjetno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

In ker nas zvezdnice občasno spuščajo v svoje razkošno življenje skozi okno Instagrama, smo tako imeli priložnost biti priča, kako je J.Lo videti brez ličil in filtrov, medtem ko je pokazala svojo lepotno rutino. Čeprav očitno dvomimo, da nas natančno posnemanje njene rutine lahko pripelje do njenega neverjetnega sijaja, je bilo očarljivo opazovati njeno izvajanje rutine, saj je bila videti čudovito.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Morda smo celo vzkliknili: "Nemogoče! Preprosto je nemogoče, da bi nekdo v zgodnjih petdesetih letih izgledal bolje, kot smo me kdajkoli izgledale, in to brez pomoči ..." Mogoče se nas ne dotakne in samo zamahnemo z roko, nekateri pa si dajo duška. Tako se je morala Jennifer (spet) odzvati na obtožbe besnih instagramerjev, da uporablja botoks, in njena reakcija je bila: "LOL, to je samo moj obraz !!! ... 500-milijontič nikoli nisem uporabljala botoksa ali kakršnih koli drugih kozmetičnih injekcij ali kirurških posegov!! Samo pravim".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Čeprav Lopez "samo pravi", se zdi, da mora to povedati vedno znova in znova. V intervjuju za revijo People je dejala: "Nikogar ne obsojam. Če želite uporabljati botoks in injekcije, je to v redu! Ampak nočem, da ljudje lažejo o meni in govorijo: "Ja, poskuša nas lažno prepričati, da to resnično deluje." Prosim, ne govorite, da sem lažnivka. Ni mi treba lagati glede tega. Vse življenje sem bila iskrena."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lahko si predstavljamo, kako frustrirajoče je, če se je treba večkrat braniti pred nesmiselnimi obtožbami ljudi, ki te ne poznajo, vendar J.Lo uspe biti še vedno presenetljivo vljudna: "Zdelo se mi je, da je pomembno, da situacijo popravimo, vendar z ljubeznijo. Ker je ena mojih velikih lepotnih skrivnosti ta, da se trudim biti prijazna do drugih in vzgajati druge ženske. Mislim, da je pomembno, da delamo to drug za drugega, namesto da skušamo ljudi sprti."

Nasvet, naj bomo prijazni do drugih, je zagotovo nekaj, kar bi koristilo veliko ljudem, in ne glede na to, kako gladka in zdrava je naša koža, nas bo to zagotovo naredilo lepše ljudi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Spomladi bo to najbolj priljubljen modni vzorec. Bodite prvi!

Priporočamo tudi: Pozabite na kavbojke na zvonec, spomladi jih bomo nosili s tem nepričakovanim detajlom

Najbolj brano