5 modelov kavbojk, ki jih Cindy Crawford nosi ves čas in najbolj laskajo ženski postavi nad 50 let

20. 11. 2022
5 modelov kavbojk, ki jih Cindy Crawford nosi ves čas in najbolj laskajo ženski postavi nad 50 let (foto: Profimedia)
Profimedia

Cindy Crawford ima veliko oprijetih kavbojk - in jih nosi še danes.

Modeli imajo kot ključni akterji v modni industriji (in tisti, ki nosijo najnovejše kreacije na modnih brveh), privilegij, da pred drugimi odkrijejo (in predstavijo) naslednje velike modne trende. Zato je vredno upoštevati, ko gre za nekatere vsakodnevne kose, ki jih preprosto ne morejo nehati nositi. Tak primer so modre kavbojke Cindy Crawford. Supermodel se nikoli ne boji eksperimentirati z različnimi vrstami džinsa, od kavbojk z visokim pasom do ozkih kavbojk z nizkim pasom.

Manekenka je morda znana po kratkih hlačah iz džinsa, ki so se pojavile v znamenitem oglasu za Pepsi iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, vendar je v zadnjih letih vzljubila prilegajoče se kavbojke. Oprijete kavbojke so eden od njenih preizkušenih slogovnih elementov in se pogosto pojavlja v njenem sproščenem uličnem slogu. Kombinira z vzorčastimi šali, srajco in gležnjarji, kjer se giba na meji med prefinjenostjo in udobjem.

Če ste v zadnjih letih videli kakšnega od njenih ležernih videzov, verjetno veste, da to ni prvič, da je nosila te kavbojke - in zagotovo ne zadnjič. Tisti, ki želite poustvariti njen sproščen videz džinsa, se pomaknite navzdol in si oglejte pet najljubših modelov kavbojk Cindy Crawford.

Kavbojke na zvonec

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Manekenka se je s tem svobodomiselnim kompletom vrnila v 60. leta prejšnjega stoletja. Nosila je kavbojke z visokim pasom na zvonec, rjavo srajco z gumbi, rjav semiš telovnik z obrobami in cvetlično krono, kar je bil naravnost duhovit videz. Če želite, da njen boemski stajling postane nekoliko bolj sodoben, zamenjajte naglavni okrasek za semiš škornje in okrašen western telovnik.

Ravne hlačnice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Ravne kavbojke so osnovni kos vsake garderobe - in Cindy Crawford to dokazuje. Kavbojke iz srednje opranega džinsa 56-letnice so brezčasne in jih lahko oblečete ležerno ali elegantno. Za bolj vsakdanji videz kombinirajte ravne hlače s preprosto majico, črno bomber jakno in usnjenimi gležnjarji s peto.

Neobdelan rob

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Cindy Crawford je s to obleko poskrbela za resno energijo babice z obale. Neobdelan rob na njenih svetih kavbojkah je ležeren, a eleganten, barvit črtast šal pa je dodal igriv barvni pridih. Najboljši del? Poustvarjanje tega videza ne bi moglo biti lažje. Za popoln učinek si oblecite bel pleten pulover in par rjavih sončnih očal.

Oprijete kavbojke

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Če ste si v zadnjih letih ogledali kakšen njen ulični stajling, veste, da so zanjo značilne ozke kavbojke. Supermodel je svoj preizkušeni prilegajoči se džins prijetno stilirala tako, da ga je kombinirala z debelo pleteno jopico in belo bluzo z gumbi. Videz lahko še bolj oplemenitite z nežno zlato ogrlico.

Džins na džins

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Naj vam bo všeč ali pa ga sovražite, popoln videz iz džinsa je še vedno in. Čeprav je bil ta trend vedno nekoliko kontroverzen, ga je Crawfordova z lahkoto izpeljala s kombiniranjem dveh različnih odtenkov - svetlega in temnega. Manekenka je enobarven džins videz okusno dopolnila s subtilnimi zlatimi dodatki, privlačnim pasom Gucci in črnimi gležnjarji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljica Letizia se je za svečani sprejem v Zagrebu zgledovala po Kate Middleton in nosila prepoznavno elegantno kombinacijo

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene nosila najbolj praktičen videz za vsak dan, ko ne veste, kaj obleči

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan