Kraljica Letizia se je za svečani sprejem v Zagrebu zgledovala po Kate Middleton in nosila prepoznavno elegantno kombinacijo

Španska kraljica Letizia in kralj Felip VI. sta prispela na dvodnevni obisk na Hrvaško. Gre za prvi uradni obisk španskih monarhov v sosednji državi v letu, ko mineva 30 let od vzpostavitve diplomatskih odnosov med Republiko Hrvaško in Kraljevino Španijo.

Kraljica Letizia se je za svečani sprejem v Zagrebu zgledovala po Kate Middleton in nosila prepoznavno elegantno kombinacijo - Foto: Profimedia

Predsednik Republike Hrvaške Zoran Milanović in prva dama prof. dr. Sanja Musić Milanović sta gostila španski kraljevi par na srečanju, ki potrjuje dobre meddržavne odnose in daje zagon njihovemu nadaljnjemu razvoju.

Za Letizio in Felipa je bil organiziran svečani sprejem v Uradu predsednika Republike Hrvaške. In medtem ko politični analitiki razglabljajo o odnosih med Hrvaško in Španijo, se ljubitelji mode in oboževalci stila kraljice Letizie veselijo novih kombinacij po mnenju mnogih najbolje oblečene članice kraljeve družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Tudi tokrat jih ni razočarala in je izbrala zelo elegantno kombinacijo, primerno za tovrstna uradna srečanja. Glede na vremenske razmere ne preseneča, da se je odločila za topel plašč modne oblikovalke Caroline Herrera s krznenim ovratnikom, ki ga je nosila že ob različnih priložnostih.

Izbrala je tudi temno zeleno obleko, ki jo je prvič oblekla marca letos na pogrebni maši za britanskega princa Philipa. Kombinirala jo je s petami španske znamke Magrit in torbico Caroline Herrera.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Več kot 50 let po njenem nastanku to kultno zimsko jakno vidimo na vseh zvezdnicah

Priporočamo tudi: Knjiga spominov princa Harryja: Novo razkritje, ob katerem se kraljeva družina trese od strahu

Najbolj brano