Monaška princesa Charlene nosila najbolj praktičen videz za vsak dan, ko ne veste, kaj obleči

Monaška Charlene se je pojavila na stadionu Velodrome v Marseillu. Princesa se je udeležila tekme v ragbiju med Južnoafriško republiko in Francijo ter se odločila za eno izrazito modno podrobnost.

Monaška princesa Charlene nosila najbolj praktičen videz za vsak dan, ko ne veste, kaj obleči - Foto: Profimedia

Monaška princesa Charlene se je ponovno pojavila s svojim možem, monaškim princem Albertom, na stadionu Velodrome v Marseillu. Knežji par se je udeležil tekme v ragbiju med Južnoafriško republiko in Francijo. Ob tej priložnosti je Charlene nosila zelo simboličen predmet. Izbrala je šal v barvah Južne Afrike, rumeni in zeleni. S tem je izrazila podporo svoji domovini. Monaška princesa se je rodila v Rodeziji, ki je danes Zimbabve. Ker je Albertova žena odraščala v Južnoafriški republiki, je morala pokazati svojo pripadnost tej državi.

Charlene navdušena nad ragbijem

Charlene je navdušena ljubiteljica ragbija. Njen oče in bratje so ga dolgo igrali. To ni prvič, da so princeso videli na tekmi ragbija. Med turnirjem Sainte Dévote na stadionu Ludvika II. zelo potrudila, da je bila prisotna. Charlene tudi skuša svojima otrokoma pokazati, kako koristen je ta šport zanje. Sproščena in nasmejana je pozdravila mednarodne ekipe mladih igralcev ragbija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Charlene, ki je zelo navezana na Južno Afriko, je že pred časom zaupala o svoji preteklosti v tej državi: "Na začetku v Južni Afriki se je zgodilo, da nismo imeli elektrike, ker nismo mogli plačati računa. Moj oče je delal v dveh službah, mama je poučevala plavanje, vendar si niso mogli privoščiti dveh avtomobilov," se spominja. "Ko moja oblačila, pogosto rabljena, niso šla k bratrancem in sestrični, so jih dali v Vojsko odrešitve. Vem, kako je v dežju prehoditi več kilometrov, da se vrneš iz šole. Vem, kako je, ko se zunaj veselo igram, medtem ko se sušim in goltam muhe."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Knjiga spominov princa Harryja: Novo razkritje, ob katerem se kraljeva družina trese od strahu

Priporočamo tudi: Če imate mastne lase, v šampon primešajte ta olja: Uravnavajo izločanje sebuma brez izsušitve in so popolnoma naravna

Najbolj brano