Knjiga spominov princa Harryja: Novo razkritje, ob katerem se kraljeva družina trese od strahu

Kaj pa, če smrt kraljice ni spremenila ničesar?

Knjiga spominov princa Harryja: Novo razkritje, ob katerem se kraljeva družina trese od strahu - Foto: Profimedia

Po smrti kraljice Elizabete II. so številni mediji poročali, da bo knjiga spominov princa Harryja spremenjen in da je to razlog za preložitev datuma izida knjige. Kaj pa, če temu ni tako? Tako je za časnik Mirror povedal kraljevi strokovnjak Omid Scobie.

Po kraljičini smrti ni sprememb

Po besedah Omida Scobieja kraljičina smrt ni vplivala na spomine princa Harryja, ki naj bi izšli 10. januarja 2023. Knjiga je bila dokončana približno pet mesecev pred kraljičino smrtjo, zato je kasneje niso več predelovali. Po besedah kraljevega strokovnjaka je na začetku knjige zapisano, da so spomini resnični in neomadeževani. V opombi je tudi navedeno, da je na straneh veliko razkritij.

Vse te informacije so dovolj, da se je zatresla kraljeva družina, ki od napovedi objave spominov princa Harryja ne skriva zaskrbljenosti. Kralj Charles III. naj bi že sprejel ukrepe za odziv na morebitne napade vojvode sussekškega. Kako močno bo knjiga prizadela kraljevo družino, še ni znano. Za nekatere kraljeve strokovnjake knjiga morda tudi ne vsebuje toliko razkritij.

Za to bomo morali počakati še nekaj tednov.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 8 jesenskih trendov, ki jih Francozinje nikoli ne oblečejo, in kosi, ki jih najraje izberejo za brezhiben stil

Priporočamo tudi: “Vse, kar obleče, ji pristaja”: Severina navdušila tudi v zanjo precej neobičajni kombinaciji

Najbolj brano