Jesenska eleganca + udobje = trendna kombinacija na nogah

Večne dileme, kako trende združiti z eleganco in udobjem hkrati, so razrešene z našimi 4 predlogi za jesensko obutev.

Promocijsko sporočilo, 30. 10. 2019
Jesenska eleganca + udobje = trendna kombinacija na nogah

Črna harmonija

Le katera bi se branila 'špičakov' s krokodiljim vzorcem, ki privabljajo poglede z elegantnimi linijami in detajli ter se obenem lahko pohvalijo s popolnim udobjem, ki ga nudijo stopalu? In še njihova dodana vrednost: družite jih lahko tako rekoč z vsemi slogi, najlepše pa se ujemajo s 'paperbag' hlačami, ki se na pentljo zavežejo visoko v pasu.

Bronasti navdih

To so gležnjarji oziroma polškornji v priljubljenem rožnato bronastem odtenku, ki vas bodo navdihnili, da jih kljub visoki oziroma višji peti to jesen nosite vedno in povsod. Peta je širša in zato nogi (in ravnotežju) prijaznejša, vseeno pa s seboj prinaša umirjeno eleganco, tako zelo primerno za hladne jesenske dni.

Lakasti & ženstveni

Gležnjarji špičaki s tanko, a nizko peto v lakastem videzu, kombiniranem z elastiko, bodo vašemu stilu dodali tisto ravno pravšnjo elegantno noto in ženstven pridih. Namig: Združite jih z oprijetimi temnimi kavbojkami, če želite malce bolj sproščen videz in lepo oblikovane noge.

Pssst! Obstaja tudi božanska rdeča različica!

Nad koleni

Škornji z nizko široko peto so kot nalašč za udobne sprehode skozi mesto, kadar hitite z enega sestanka na drugega, vseh pa se želite udeležiti urejeni in s stilom. Izbira, s katero ne morete zgrešiti, ko želite doseči dnevno eleganco po meri.

P. S. Če se sestanek prevesi v večerjo, pa vam bodo prav tako zvesto služili, ko na ustnice za večerni pridih dodate še rdečo šminko.

Vso to eleganco, pomešano z udobjem, najdete v trgovinah PittaRosso, za še več navdiha pa jim sledite tudi na Facebooku in Instagramu.

Najbolj brano