Parfois sporoča: Nikjer ... je lahko nekje

Parfois predstavlja novo kolekcijo za sezono pomlad-poletje 2017, ki temelji na domnevi, da vse lahko pride iz nič in da vedno obstajajo štemilne možnosti.

Moda, 26. 1. 2017
Parfois sporoča: Nikjer ... je lahko nekje - Foto: Promocijsko gradivo

Nova Parfoisova kampanja je predstavljena z italijanskim modelom, Chiaro Celsie, katero je v objektiv ujel argentinski fotograf Rodrigo Carmuega. Ob plaži na severu Portugalskekampanja prikazuje koncept "nikjer".

Podlaga dogajanja je paradoksalno okolje, ki lahko obstaja samo v naši domišljiji, pelje nas v svet sanj, v prostor, ki vsebuje tako simbole kot resnični svet.

Kolekcija črpa navdih iz 50., 60. in 70. let, s poudarkom na močnih barvah, neonu, džinsu in tkanini vichy. Temelj so naravni motivi z divjimi, botaničnim vplivi, kot so tigri, cvetje in ptice.

Barvno blokiranje, zemeljski toni in živahne barve predstavljajo paleto, ki nas odpelje v tople poletne dni. Ta kolekcija izstopa zaradi raznovrstne uporabe materialov in džinsa, kovinskih detajlov kot tudi vezenin z navdihi živali, čipke ter drugače od poletnih uporablja naravne materiale, kot so slama ali rafija. Poleg tega je Parfois za novo sezono pripeljal s seboj posebno kolekcijo nakita iz srebra.

Parfois predstavlja kolekcijo, ki so jo ustvarili z mislijo na pustolovske, svobodne ženske, ženske, ki živijo vsak trenutek, uživajo vsak trenutek, saj spremembe vidijo, kot da bi bile stari prijatelj, in so vedno pripravljene na nepričakovano.

Resnična deklaracija o neodvisnosti, ki je odvisna od vsakega izmed nas.

Ker se čarovnija lahko zgodi kjerkoli, s komerkoli, kadarkoli in ker nepomembno lahko postane izredno.

Najbolj brano