Zoži postavo in jemlje dih: Najljubša obleka Kate Middleton je fascinantna, princesa pa jo ima v kar štirih barvah

3. 12. 2023
Zoži postavo in jemlje dih: Najljubša obleka Kate Middleton je fascinantna, princesa pa jo ima v kar štirih barvah (foto: promocijsko gradivo)
promocijsko gradivo

Skupaj s princem Williamom je v Windsorju pozdravila švedsko princeso.

Valižanska princesa je na Windsorskem gradu med sprejemom še enega para mednarodnih kraljevih družin zasijala v še enem enobarvnem videzu.

Princesa Kate in soprog princ William srečala s švedsko prestolonaslednico Victorio in princem Danielom. Kate se je za kraljevo srečanje odpovedala svojim tipičnim delovnim oblačilom - strukturiranim, krojenim oblekam - in se odločila za umirjeno smaragdno zeleno obleko.

To je bila midi obleka Emilia Wickstead z dolgimi rokavi, kvadratnim izrezom in nabranim plisiranim krilom. Obleko je barvno uskladila z ujemajočimi se zelenimi čevlji Emmy London, dodatno pa se je opremila z uhani z diamanti in safirji, ki so nekoč pripadali princesi Diani. William je nosil svojo mornarsko modro obleko z belo srajco in bordo pikčasto kravato.

Victoria je bila medtem elegantna v beli bluzi s pentljo, ki jo je oblekla pod živo rdeč suknjič iz tvida s črno-belimi dodatki. Svoj videz je zaključila s črnimi ravnimi hlačami in bleščečimi črnimi čevlji. Njen mož je bil videti uglajeno v modri obleki, ujemajoči se kravati in črnih usnjenih čevljih.

Čeprav se Kate v zadnjem času pri svojih javnih obveznostih zanaša na hlačne kostime, ji ni odveč, da si občasno privošči trenutek glamurja. Nedavno je na primer blestela na državnem banketu v Buckinghamski palači, kjer je bila v beli obleki Jenny Packham s cvetličnimi zlatimi vezeninami in tiaro Strathmore Rose Tiara, cvetličnim, z diamanti okrašenim diademom, ki ga je nazadnje javno nosila kraljica mati v 30. letih prejšnjega stoletja, videti kot princesa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Izbrali smo 10 najlepših zimskih plaščev pod 300 evri, v katere smo se zaljubili to sezono

Priporočamo tudi: Melanie Griffith v popolnih pajkicah, ki jih je vedno dobro imeti v omari

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan