Zara predstavlja čudovito polprosojno pleteno obleko, ki je to pomlad ne boste želeli sleči

Zara je presegla vsa pričakovanja in za pomlad 2023 v svoji kolekciji predstavila najlepšo obleko te blagovne znamke. Kos trajnostne pletenine pointelle s polprozorno tkanino, ki je prava fantazija. 

Zara predstavlja čudovito polprosojno pleteno obleko, ki je to pomlad ne boste želeli sleči - Foto: promocijsko gradivo

Vemo, da smo še sredi zime, a že ugotavljamo, katera je najlepša obleka letošnjega leta blagovne znamke Zara. Morda je še prezgodaj, vendar je res, da nam ni treba videti več, da bi vedeli zagotovo. Zakaj? Ker v Zari še nikoli nismo videli tako idealne, čudovite, laskave in drugačne obleke, kot je ta. Da, upamo si jo razglasiti za Zarino obleko leta 2023.

Izdelana je v tkanini pointelle v vzorcu, ki se uporablja v številnih hladnejših oblačilih, idealnih za uporabo v toplejšem podnebju, in je tudi ena najlepših in najbolj sproščenih tkanin.

Njena pastelna lila barva se nam zdi popolnoma uspešna. Ne le zaradi tega, ker je zelo laskava, ampak tudi zato, ker jo je zelo preprosto kombinirati. Dve lastnosti, o katerih vsi razmišljamo, ko kupujemo oblačila, in se odločimo, katero bomo izbrali. 

Poleg tega se nam zdi, da je njena midi dolžina z dolgimi puhastimi rokavi, ki se končajo z manšeto, kot fantazija. To in tudi njena polprosojna tkanina je čista eleganca.

V tem primeru gre za enega od modelov "omejene izdaje" znamke, stane 49, 95 evra (kar se nam ne zdi preveč) in je zaradi modela na voljo le v dveh velikostih (XS-S in M-L).

Skratka, ne bi bili presenečeni, če bi to oblačilo postalo naslednja uspešnica znamke.

Zara, cena: 49, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Manikira Jennifer Lopez bo eden glavnih trendov pomladi: "Pomladne sanje" so trend, ki si ga boste želeli posnemati

Priporočamo tudi: V Zaro je prispel najbolj eleganten bel kostim v njihovi zgodovini, ki po estetiki spominja na visoko modo

Najbolj brano