V Zaro je prispel najbolj eleganten bel kostim v njihovi zgodovini, ki po estetiki spominja na visoko modo

Zara je z novim sartorialnim belim kostimom znova potegnila asa iz rokava in sprožila norost. Obleka, navdihnjena z estetiko visoke mode, ki je nedvomno najbolj elegantna v kolekciji. 

V Zaro je prispel najbolj eleganten bel kostim v njihovi zgodovini, ki po estetiki spominja na visoko modo - Foto: Profimedia

Beli suknjič je ikona modne zgodovine. V svojih začetkih je bil simbol feminizma in svobode, danes pa je še vedno oblačilo žensk na visokih položajih za njihove najpomembnejše dogodke. Z leti pa je ta "celostni videz" postal eden od tistih, ki jih ženske najpogosteje nosijo v vsakdanjem življenju. V službo, za popolno civilno nevesto ali drugače, za uradna srečanja ali celo za tiste, ki jo nosijo v najbolj vsakdanji in priložnostni različici v uličnem slogu, zaradi česar je nezgrešljiv temelj vsake ženske garderobe.

Vendar je modelov belih kostimov toliko, kolikor je okusov. Zato morate izčrpno poiskati najbolj laskav, eleganten in hkrati nosljiv dizajn, da bi ga kar najbolje izkoristili in se pri nošenju počutili samozavestno. Našli smo ga in ponovno ga je ustvarila Zara.

Kostim sestavljajo trije ključni kosi: rahlo prilegajoč suknjič na dvojno zapenjanje, krojen telovnik in ravne hlače s širokimi hlačnicami in visokim pasom, ki jih boste zagotovo nosili na tisoč različnih načinov. Ti trije brezhibni kosi skupaj tvorijo naslednje: najelegantnejši bel kostim v Zarini zgodovini.

Da, sliši se nekoliko močno, vendar je res. Redko smo videli kostim s toliko lastnostmi. Elegantno, laskavo, vsestransko, stilsko? Najboljše pa je, da lahko vsako od oblačil nosite ločeno in da bodo še vedno videti enako dobro. Všeč nam je tudi kostim s samim telovnikom kot zgornjim delom in širokimi hlačami, ki je kot nalašč za bolj priložnostne videze. Ali ni čudovit?

Zara, cena: 79, 95 evrov

Zara, cena: 29, 95 evrov

Zara, cena: 49, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monica Bellucci v New Yorku nosila najbolj osupljiv plašč doslej: Igralka se je odela v bleščice od glave do pet

Priporočamo tudi: Mojca Mavec nosila klasično črtasto majico na najbolj šik način

Najbolj brano